Jij en Jouw Musicalster: Esther met Rosalie de Jong

Esther Legius mailde ons heel veel leuke foto’s samen met musicalsterren als Brigitte Heitzer, Mathijs Pater en Tommie Christiaan. Maar de leukste vonden wij die met Rosalie de Jong, die wij nog niet eerder zagen op een fanfoto. Ze schrijft bij de foto: “Rosalie vertelde me onder het maken van de foto dat ze het echt niet nodig vond dat ik een cadeautje mee had genomen, maar dat ze het wel heel lief vond. Dat ging natuurlijk, zoals we van haar gewend zijn, gepaard met lieve aaitjes over mijn rug.” Wat een schat!

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Inge met Brigitte Heitzer
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Angela met Willemijn de Vries
Lees ook:Jij en jouw Musicalster: Esther doet ‘pinkie’ met Freek Bartels!
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Joey en Dianne Pilkington
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Heleen met Roy van Iersel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>