Jij en Jouw Musicalster: Iskander met Maike Boerdam (en Hugo Haenen!)

Iskander mailde ons twee foto’s voor de rubriek ‘Jij en Jouw Musicalster’. Hij laat ons hierover weten: “Ze zijn allebei op 30 mei genomen na een geweldige voorstelling van Mary Poppins. Het begon allemaal rond rond half 5 ‘s middags; we waren 2½ uur van te voren vertrokken zodat we zeker op tijd zouden komen (het is ongeveer 1:10 uur rijden), tenminste dat dachten we.

Na 10 minuten gereden te hebben stonden we al mooi in de file en niet zomaar een file. 10 min, 20 min, 30 min, uiteindelijk hebben we 50 min in de file gestaan (op zondagmiddag!) en dat door wat water op de weg.  Uiteindelijk kwamen we rond 19:15 uur aan bij het theater, een kwartier te laat dus. Gelukkig niet! De foyers waren weliswaar uitgestorven, maar toen de medewerkster die ons begeleidde de deur naar de zaal open deed begon het orkest precies de eerste noot van de muziek te spelen.  Eerst moesten er mensen die op onze plaatsen zaten nog worden weggestuurd naar hun eigen plaatsen, maar eindelijk konden we gaan kijken…
Na afloop waren we natuurlijk naar de AU gegaan en voordat we daar aankwamen kwamen we Maike al tegen, dus gevraagd of ik met haar op de foto mochten. Dat mocht natuurlijk, maar toen moest ik natuurlijk weer op haar voet gaan staan, typisch iets voor mij.  En daarna ben ik nog met Hugo op de foto geweest (deze zonder weg te kijken!). Al met al een zeer geslaagde dag!”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Gerrie en John Vooijs
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Joey en Dianne Pilkington
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Loretta en Bastiaan Ragas
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Inge met Brigitte Heitzer
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Daphne en Suzan Seegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>