Jij en Jouw Musicalster: Manou en Kim-Lian van der Meij

Claudia mailde ons een foto van haar dochtertje samen met Kim-Lian van der Meij. “Manou is zo gek op Kim-Lian als Elle Woods dat ze alle scènes thuis naspeelt, waarbij ik voor de juiste kostuums en make up moet zorgen. Kim-Lian vond het filmpje waarin Manou “Zoveel Beter” uit de musical Legally Blonde napeelt zo leuk, dat ze het op haar Twiiter, Hyve en Facebook plaatste. Met deze vertolking won Manou dan ook kaartjes voor de voorstelling (de 5e keer dat we er naartoe gingen) en een meet & greet met de cast, waaronder natuurlijk Kim-Lian! Wie weet staan ze later ooit nog eens samen op de planken ” Zie de video hieronder. Een terechte winnares!

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Nog meer goede doelen veilingen
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Claire en Kim-Lian van der Meij
Lees ook:Sprookjesconcert in Pinksterweekend
Lees ook:Serious Request: Bieden op een Meet & Greet met Joseph!
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Marianne en William Spaaij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>