Jij en Jouw Musicalster: Inge met Brigitte Heitzer

Inge is een groot fan van Brigitte Heitzer. Ze stuurde ons deze foto en vertelt: “Op deze foto sta ik met de allerliefste musicalster, Brigitte Heitzer. Deze foto is dinsdag gemaakt toen ik naar de voorstelling Maria was geweest in het m-lab. Ik ken Brigitte al heel lang, en de eerste keer dat ik haar zag was bij Belle en het Beest. Toen was ik 5 jaar en vanaf toen vond ik haar heel erg goed, want ze kan heel mooi zingen! Nu ben ik 10 en elke keer als ik haar zie mag ik op de foto met haar. Dat is heel leuk! Ze is altijd heel aardig en lief. Ik hoop dat Brigitte nog heel vaak in mooie musicals speelt, zodat ik haar nog vaak kan zien!”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Mirthe en Tommie Christiaan
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Esther met Rosalie de Jong
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Joey en Dianne Pilkington
Lees ook:Vijf vragen aan… Brigitte Heitzer
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Jessica en Jim Bakkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>