C1000 geeft korting op Petticoat

Klanten van C1000 ontvangen vanaf 25 oktober 2010 korting op de musical Petticoat. Bij besteding van elke 20 Euro krijgt de klant een Musical Cadeaubon die goed is voor 10 Euro korting op een toegangskaartje.

De musical Petticoat met Chantal Janzen in de hoofdrol is een paar weken na de première al een enorm succes. C1000 is er dan ook trots op deze korting aan haar klanten te kunnen aanbieden. Wat het extra bijzonder maakt, is dat Pattie (gespeeld door Chantal Janzen) in een Centra-supermarkt werkt. Dit is de voorloper van C1000 uit de jaren 50.

Petticoat is een nieuwe originele oer-Hollandse musical met niemand minder dan Chantal Janzen in de hoofdrol. Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie die werkt bij de Centra, maar erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Op www.C1000.nl/petticoat is onder andere het musical boekje te zien. Hierin is alles te vinden over deze musical. De Musical Cadeaubon is tot en met 31 januari 2011 geldig.

Lees ook:Backstage bij ‘Petticoat’
Lees ook:Voorbereidingen musical ‘Petticoat’ in volle gang
Lees ook:Chatten met Freek Bartels
Lees ook:Petticoat wordt televisieserie
Lees ook:Alternate première Brigitte Heitzer in ‘Petticoat’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “C1000 geeft korting op Petticoat

 1. Pettrick

  Dan is het nog steeds extreem voordelig om op vakantieveilingen mee te bieden…. hoe ze dat daar toch doen met die lage prijzen ik weet het niet. Maar ben er wel blij mee :)

    /   Reply  / 
  1. martijn

   Als je klant bij ING bank bent, spaart bij ING dan kun je bij ING rentepunten kaarten kopen voor de helft van de prijs, als je tenminste voldoende rentepunten hebt.

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Met korting naar Mary Poppins | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>