Ariana Grande wellicht als Elphaba in Wicked op Broadway

Ariana Grande zou momenteel in gesprek zijn om de rol van Elphaba in Wicked te gaan spelen op Broadway zo weet The Sun te melden. De 24 jaar oude zangeres zou in dat geval de rol over gaan nemen van Jackie Burns die momenteel nog te zien is in het Gershwin Theatre, hetzelfde theater waar de musical in 2003 in première ging.

“This is a huge feat for Ariana. The role of Elphaba is one of the most coveted parts to play on Broadway. Only a very select group of actresses have been chosen over its 13-year run and Grande is in talks to take the gig. Bosses believe she’s got the acting talent to take it on and think it’s a bonus that her pop star appeal can pull in fresh – audiences.” aldus de bron van The Sun.

Wicked is inmiddels al in meer dan 100 steden wereldwijd te zien geweest. In totaal bezochten al 53 miljoen mensen de musical. Recent nam de musical de zevende plaats over in de lijst met langstlopende producties op Broadway.

Lees ook:Renée van Wegberg alternate Elphaba!
Lees ook:Wicked-première Willemijn Verkaik op 30 januari in Londen
Lees ook:Castwissel in Broadway musical Wicked
Lees ook:Willemijn Verkaik van Broadway naar West End
Lees ook:Willemijn Verkaik naar Broadway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>