Video: Wicked in première

Je hebt al uitgebreid kunnen lezen over de première van Wicked op Musicalblog.nl, die gisteravond plaats vond in het Circustheater in Den Haag. Wil je weten wat de aanwezige BN’ers van de musical vonden en hoe hoofdrolspelers Chantal Janzen, Willemijn Verkaik en Jim Bakkum deze première hebben ervaren? Bekijk dan de video hieronder.

Lees ook:Video: Chantal Janzen nu al moe door ‘Wicked’
Lees ook:Video: Chantal Janzen wilde naakt skydiven
Lees ook:Kick Off van ‘Wicked’ in Scheveningen (de foto’s!)
Lees ook:Grootse première Wicked
Lees ook:Bettina Holwerda-Bakkum in Wicked!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>