Igor – Win een DVD pakket!


Igor is een supergrappige animatiefilm over… Igor! Je herkent ‘m door een bobbel op zijn rug. Word je geboren met zo’n bobbel, dan ben je een Igor, dan heet je Igor en ga je naar school voor je ‘Ja Meester’-diploma. Igors werken voor geniale uitvinders, maar deze Igor wil helemaal geen slaafje zijn! Hij wil veel liever zelf meedoen aan de grote uitvinderswedstrijd om het Slechtste Monster te maken. Klein probleempje: zijn monster Eva vertikt het om slecht te zijn en wil alleen maar zingen en dansen… Wat hebben deze film en Musicalblog.nl met elkaar te maken? Nou, twee nederlandse musicalsterren zijn verantwoordelijk voor stemmen in deze leuke film en daarom kun je deze week leuke DVD’s winnen!

Igor woont in het land Malaria, waar het niet echt gezellig is omdat er altijd donkere wolken zijn. Hij is het hulpje van een geniale uitvinder van slechte monsters, maar hij droomt ervan om er zelf eentje te maken. Dan blaast zijn meester zichzelf per ongeluk op bij een experiment vlak voor de jaarlijkse monsterwedstrijd. Igor grijpt zijn kans en is vastbesloten om met hulp van zijn vriendjes Brein en Schilfer de wedstrijd te winnen. Maar zijn monster Eva wil helemaal niet slecht zijn; ze wil veel liever actrice worden en zingen! Terwijl Igor alles op alles zet om Eva slecht te maken, ontdekt hij iets heel anders. Dat de zon nooit schijnt in Malaria is de schuld van de boze koning! Kan hij de wedstrijd winnen én erachter komen hoe de zon weer terug kan komen om iedereen blij te maken? Zie ook www.igormovie.nl

WIN!
Igor
is vanaf 23 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren, geven wij deze week een aantal leuke pakketten weg met hierin de films Bugville en Hoodwinked. Om kans te maken op zo’n leuk pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke twee Nederlandse musicalsterren verleenden hun stemmen aan de film Igor?

DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS GESLOTEN! DE WINNAARS ZIJN:

Larissa Maas, Anita Wiegers en Petra Mol.

Lees ook:Win een Mamma Mia Pakket!
Lees ook:Joseph Update: Wat wordt er gezongen in de finaleshow?
Lees ook:Join the Musicalblog team voor Musical Classics! (en ga mee als VIP!)
Lees ook:Win het Kinderen voor Kinderen Megaspektakel op DVD!
Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Igor – Win een DVD pakket!

  1. eva kon

    ***Verwijderd door de redactie. Antwoorden uiteraard per email!***

      /  
  2. bianca tibboel

    *** antwoord verwijderd door de redactie, antwoord alleen per email!***

      /  

Comments are closed.