Wieneke Remmers wordt Rietje Hermans


Wieneke Remmers gaat de rol spelen van Rietje Hermans, de vrouw van Toon Hermans. Dit meldt Telegraaf vandaag. De rol van Hermans zelf wordt door Alex Klaassen gespeeld. Wieneke speelde eerder onder meer in Sound of Music en Rembrandt.

De musical gaat volgend jaar in première en de zonen van Rietje en Toon Hermans zullen hierbij aanwezig zijn. Het script van de musical Toon wordt nog geschreven. Wieneke laat weten: “Als Rietje mag ik ook liedjes zingen. Heel klein moet ik dan zingen, niet zoals nu voluit schallen. Ook weer een uitdaging, dat heb ik nog nooit gedaan.” Rietjes rol in het stuk wordt belangrijk. “Het publiek gaat het leven van Toon als het ware door haar ogen te zien. Het wordt echt met een lach en een traan. En we gaan in Carré in première. Zijn huis noemde Toon dat en Rietje zat dan altijd in de zaal.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Musical TOON in première
Lees ook:Laatste voorstelling musical TOON in Carré
Lees ook:Musical over Toon Hermans
Lees ook:Alex Klaasen wordt Toon Hermans
Lees ook:Mathijs Pater gastpresentator Zorro Backstage

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wieneke Remmers wordt Rietje Hermans

  1. Theaterplan

    Go Wieneke!

    Wist je trouwens dat Wieneke, net als bijvoorbeeld Freek Bartels, Joost de Jong en Hein Gerrits gespeeld heeft bij Theaterplan?
    van 27 december t/m 3 januari a.s. is de nieuwe lichting talenten te bewonderen in de musical ‘Little Shop of Horrors’ van Theaterplan in het Parktheater van Eindhoven. http://www.parktheater.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>