Jamai Loman wordt Joseph

Wisten we eerder al te melden dat Ivo Chundro de rol van Joseph gaat spelen, nu blijkt ook Jamai Loman deze rol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat op zich te gaan nemen. Als Freek Bartels en Roy van Iersel niet kunnen spelen, zal Jamai het podium opgaan in die rol.

Jamai combineert dit met Disney Musical Sing-a-Long en is op dit moment druk met repetities en de voorbereidingen voor zijn nieuwe rol. Joseph staat na een uitverkochte tour nu exclusief in het Beatrix Theater Utrecht.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Disney Musical Sing-a-Long start repetities
Lees ook:Jamai wint Dancing with the Stars
Lees ook:Disney’s Musical Sing-a-Long cast bezoekt Disneyland
Lees ook:Musicalgirls in Concert
Lees ook:Stemproblemen voor Jamai

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jamai Loman wordt Joseph

  1. Laura

    Had al eerder geruchten gehoord, maar nu is het dan officieel. Ik vind Jamai echt een topper, en hoewel ik hem niet 100% het type voor de rol vind, ben ik ervan overtuigd dat hij er iets moois van gaat maken!

      /   Reply  / 
  2. Lotte

    Inderdaad. Ik vind het nou niet het type joseph qua uiterlijk hihi. Al heeft ie gelukkig niet meer het lichaam van toen met Idols ;-) . Maar hij zal het vast heel goed doen, dat denk ik ook zeker.

      /   Reply  / 
  3. Sanne

    als ik heel eerlijk moet zijn wíl ik hem niet eens in een lendedoek zien!!
    geef mij Freek maar als Joseph

      /   Reply  / 
  4. onno

    Gisteren gezien. Hij was erg sterk vocaal. En speelde redelijk overtuigend. Hij is wel veel afgevallen, maar het is geen Freek ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>