Carolina Dijkhuizen in ‘My Name is Michael’

Toch nog een onverwachte rol voor Carolina Dijkhuizen. Caroline zou eigenlijk Josephine Baker vertolken in de gelijknamige musical, maar deze werd gecancelled. Nu staat ze in de My Name is Michael-show, Michael Jackson tributeshow, die vanaf eind volgende maand in de Heineken Music Hall te zien is.

Deze show is nu zes keer uitverkocht en er is nu een zevende concert bij gekomen. Carolina zal in al de shows te zien zijn. De show over de Josephine Baker ging niet door omdat de artistieke wensen van producent Mark Vijn niet overeenkwamen met de financiële mogelijkheden. Carolina was eerder onder meer te zien in de musicals Aida, Lion King, Junglebook en Bubbling Brown Sugar

Lees ook:Josephine Baker gecancelled
Lees ook:Josephine in 2010
Lees ook:Musical ‘The Producers’ komt naar Nederland
Lees ook:Geruchten over herstart ‘De Producers’
Lees ook:Geen doorstart ‘De Producers’, MVTP failliet

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Carolina Dijkhuizen in ‘My Name is Michael’

  1. Laatbloeier

    Nu ben ik heel benieuwd hoe dat ingevuld gaat worden. Gaat zij afwisselend met Christophe Michael spelen? Lijkt me met zoveel voorstellingen logisch, maar toch?

      /   Reply  / 
  2. Angel Mulder Auteur

    Ik denk niet dat ze de rol van Michael gaat doen. Hoe het dan wel ingevuld gaat worden weet ik niet. Misschien komt Janet voorbij?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Aan Janet had ik nog niet gedacht. Michael heeft het duet ‘Scream’ met Janet gedaan, maar dit lijkt me niet zo geschikt voor het toneel. De sexy dame in ‘The way you make me feel’ lijkt me ook een optie. Of back-up zangeres en danseres. Enfin, we zullen het wel zien!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>