Mark van der Laan wordt Harrie in ‘Mamma Mia!’

Mark van der Laan neemt vanaf morgen de rol van Harrie over van Ad Knippels in de musical MAMMA MIA! Mark begeeft zich hiermee niet op onbekend terrein, hij speelde deze rol al eerder in het Beatrix theater in Utrecht in het seizoen 2004-2005. Vanaf 11 mei speelt hij in de reizende versie van MAMMA MIA! die nog tot en met juli te zien is in Den Bosch, Heerlen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Apeldoorn.

Mark studeerde na een doctoraalstudie theaterwetenschap in 1991 af aan de Arnhemse Toneelschool. Na zijn studie speelde hij een tijd bij Toneelgroep Amsterdam. Mark maakte zijn musicaldebuut als Vader Pluis in Nijntje – De Musical. Vorig seizoen was Mark te zien als Simon en Reder Bos in de musicalversie van Op Hoop van Zegen. In 2008 speelde Mark de rol van Rob Bartels in “Onderweg naar morgen”. Daarvoor speelde hij o.a. in “Missie Warmoesstraat”, “ In Naam Der Koningin”, “Oeroeg”, “Unit 13”, “Baantjer”, “Oud Geld”, “Ernstige Delicten” en “Hertenkamp”.

In MAMMA MIA! zijn tijdloze hitsongs als ‘Dancing Queen’, ‘I Have a Dream’, ‘Voulez-Vous’ en ‘Take a Chance on Me’, verweven in een verhaal over liefde en vriendschap. De cast bestaat onder andere uit Lone van Roosendaal, Bas Westerweel, Anouk van Nes, Mylène d’Anjou, John Vooijs, Elise Berends en Rutger Le Poole. MAMMA MIA! is nog tot en met juli te zien in verschillende theaters in Nederland. Kijk voor de speeldata op www.musicals.nl.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Mamma Mia nu ook op CD (+ clip!)
Lees ook:Tommie Christiaan wint cocktailbattle
Lees ook:Cast Mamma Mia! en All Shook Up gaan cocktails shaken
Lees ook:Martin van der Starre in ‘We Will Rock You’
Lees ook:Perspresentatie: Mark van Eeuwen en Dave Mantel worden The Bodyguard!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>