‘Chantal Janzen in Wicked’

Chantal Janzen gaat de hoofdrol van Glinda in de musical Wicked spelen. Dit meldt RTL Boulevard vanavond. Eerder werd al bekend dat Jim Bakkum de rol van Fiyero zal gaan spelen. Chantal wilde overigens nog niet bevestigen dat ze deze rol gaat spelen.

Het verhaal is gebaseerd op de roman Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West geschreven door Gregory Maguire en gaat over de belevenissen van twee jonge heksen Glinda en Elphaba, die respectievelijk de Goede Heks van het Noorden en de Valse Heks van het Westen zullen worden. Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen in The Wizard of Oz. De musical zal de opvolger worden van Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen.

Het gerucht gaat dat Willemijn Verkaik en Renee van Wegberg beiden afwisselend de rol van Elphaba op zich zullen nemen. Maar ook dit is nog niet officieel bevestigd.

Lees ook:Castwissel in Broadway musical Wicked
Lees ook:Renée van Wegberg alternate Elphaba!
Lees ook:Glinda’s zwaaien Chantal uit
Lees ook:Willemijn Verkaik van Broadway naar West End
Lees ook:Glinda meets Hazes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>