Isabel Commandeur ook in ‘Lover or Loser’

Isabel Commandeur gaat de rol van Lydia spelen in de interactieve musical ‘Lover or Loser’. Lydia is de jonge moeder van het hoofdpersonage, Eva. De nieuwe interactieve musical ‘Lover of Loser, Your Choice’, naar het bekende en succesvol verfilmde boek van Carry Slee, is vanaf november 2012 te zien in de Nederlandse theaters.

Vanavond laat de cast van ‘Lover or Loser’ een voorproefje zien tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam.

Isabel Commandeur won vorig jaar het RTL4 programma ‘My name is..’ door in de huid te kruipen van popdiva Christina Aguilera. Haar prijs bestond onder andere uit een gastoptreden in de musical Daddy Cool van Albert Verlinde. Door haar opleiding en ervaring in het theatervak heeft Isabel de gehele tournee van de musical mee kunnen draaien. Eerder werd Isabel al wereldkampioen acteren op het WK Podiumkunsten in Hollywood. Eerder speelde ze ook in de productie ‘Bernarda Alba’, die korte tijd te zien was in het M-Lab Theater.
Naast Isabel is onder andere Pip Pellens, Pim Wessels, Nabil Aoulad Ayad en Lauretta Gerards te zien in de musical.

De voorstelling wordt geproduceerd door lef! theater (verbonden aan Olbe Theaterproducties) en is een wereldprimeur. Het is de eerste interactieve musical ter wereld, waarbij het publiek met stemkastjes het verloop van de musical bepaalt. Dan Karaty zal hiervoor de choreografie verzorgen.

Het verhaal:
De vijftienjarige Eva heeft problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat.

‘Lover of Loser’ gaat op 4 november 2012 in première in het Zaantheater te Zaandam en is daarna tot en met 10 maart 2013 door heel Nederland te zien.

Lees ook:Repetities musical ‘Lover of Loser’ gestart
Lees ook:Interactieve musical: ‘Lover or Loser’
Lees ook:Cast interactieve musical ‘Lover or Loser’ bekend
Lees ook:Musical ‘Lover or Loser’ in oktober 2012!
Lees ook:Video: Isabel Commandeur als ‘Christina Aguilera’ in Daddy Cool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>