Hoofdrolspelers Soldaat van Oranje in Dakota naar voorstelling

MvdG - foto: Angel MulderSamen met producenten Fred Boot en Robin de Levita worden de hoofdrolspelers van Soldaat van Oranje – De Musical Matteo van der Grijn en Boy Ooteman woensdag 30 oktober in een historische Dakota naar de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk gevlogen. Het is woensdag drie jaar geleden dat Soldaat van Oranje,  in aanwezigheid van onze toenmalige Koningin Beatrix, in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk in première ging.

In de voorstelling spelen Van der Grijn en Ooteman samen een scene in een gevechtsvliegtuig. Reden om juist die twee acteurs naar vliegveld Valkenburg te brengen in een Dakota, het type vliegtuig dat ook in de voorstelling te zien is.

Al drie jaar speelt de voorstelling zeven keer per week voor een uitverkochte zaal en zagen al meer dan 1.100.000 Nederlanders de musical.

Lees ook:Nieuwe Dakota voor ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!
Lees ook:Koningin aanwezig tijdens wereldpremière ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Matteo van der Grijn keert terug als Soldaat van Oranje!
Lees ook:Pech onderweg voor Soldaat van Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>