Simone Kleinsma hoofdrol in Moeder, ik wil bij de revue!

SK - foto: Angel MulderHet werd al eerder rond gefluisterd maar nu is het officieel! Simone Kleinsma gaat de hoofdrol gaat spelen in Moeder, Ik wil bij de Revue!

Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelt momenteel een musicalbewerking gebaseerd op de succesvolle televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Kleinsma neemt samen met Jon van Eerd de hoofdrollen van Riet en John Hoogendoorn, een beroemd duo met een eigen revue gezelschap, voor hun rekening. Ze blijft deze rol nog wel combineren met haar rol in Sister Act. Marjolein Touw neemt haar rol van Moeder Overste dan over.

Het wordt een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen waarin de hoogtijdagen van de revue herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd in de hoofdrollen dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit.

Het creatieve team bestaat onder anderen uit André Breedland en Maurice Wijnen (beiden eerder medeverantwoordelijk voor Ciske de Rat – de musical en Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die eerder als creatief producent nauw betrokken was bij de televisieserie geproduceerd door NL Film in samenwerking met Kemna & Zonen.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Lees ook:Jon van Eerd speelt hoofdrol in Moeder, Ik Wil Bij De Revue
Lees ook:Joop van den Ende Theaterproducties brengt Moeder, ik wil bij de Revue
Lees ook:Moeder, Ik Wil Bij De Revue opent kaartverkoop voor dernière
Lees ook:Simone Kleinsma sluit kloosterdeuren Sister Act definitief achter zich
Lees ook:Moeder, Ik Wil Bij De Revue als musical-comedy live in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>