Yes-R scoort hoofdrol in Hartsvrienden

yes-rRapper Yes-R gaat een hoofdrol spelen in de musical Hartsvrienden. Dit maakte Erwin van Lambaart Theaterproducties vandaag bekend. De  rapper krijgt de rol van Verteller in de Nederlandstalige versie van Blood Brothers. Eerder maakte wij vandaag bekend dat ook Vera Mann en Maike Boerdam te zien zullen zijn in Hartsvrienden.

 ‘Yes-R heeft een spectaculaire auditie gedaan,’ vertelt producent Erwin van Lambaart. ‘Regisseur Eddy Habbema en ik werden van onze stoelen geblazen. Yes-R had zoveel passie en energie. Hij liet ons geen keus. De rol van verteller moest naar hem gaan.’ Ook Yes-R is opgetogen dat hij als eerste rapper in een musical staat. ‘Voor velen komt deze ‘carriereswitch’ misschien als een verrassing, maar ik houd ervan om mijzelf te ontwikkelen,’ zegt hij. ‘Dat heb ik al bewezen om mij ook met dancemuziek bezig te houden en door te gaan presenteren bij SBS6. Wel ga ik de komende periode extra zang- en spellessen volgen.’

Voor Yes-R wordt het niet zijn eerste kennismaking met acteren. Eerder heeft de zanger in de films ’n Beetje Verliefd, Gangsterboys en Mijn opa de bankrover gespeeld. Zijn rapperscarrière begint op zijn twaalfde jaar, aangespoord door zijn neef Ali B. Op achttienjarige leeftijd wint hij de Grote prijs van Nederland. Binnen een paar jaar groeit Yes-R uit tot één van de bestverkochte rappers van het land. En nu zet Yes-R zijn eerste voetstappen op het musicalpodium. Zijn motto The sky is the limit is dan ook zeker niet uit de lucht gegrepen.

Vandaag werd ook al bekend dat Vera Mann en Maike Boerdam in Hartsvrienden de moeders van de tweelingbroers gaan spelen. De rollen van de broertjes worden op korte termijn bekend gemaakt.

 Hartsvrienden is vanaf januari 2015 te zien in heel Nederland.

Lees ook:Vera Mann en Maike Boerdam in musical Hartsvrienden
Lees ook:Jim Bakkum en Guido Spek worden broers in Hartsvrienden
Lees ook:Video: Promotiefilm Hartsvrienden / Blood Brothers
Lees ook:Hartsvrienden Vera Mann uitgeschakeld wegens luchtweginfectie
Lees ook:Hartsvrienden speelt laatste voorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>