Wieneke Remmers in Sprookjesboom de Musical

Wieneke_RemmersVanaf 17 september is de gloednieuwe musical Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’ te zien in het Efteling Theater.
Wieneke Remmers gaat de muziekjuf spelen die met haar leerlingen verdwaalt in het sprookjesbos.

Wieneke was onder andere te zien in De Jantjes (2005), Into The Woods, Annie en The sound of Music (2008). Momenteel is ze nog te zien in Hij Gelooft in Mij.

Het verhaal
Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen! Heks zet alles op alles om te winnen en Geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past.  En dan verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.
Vindt Geitje Benjamin uiteindelijk zijn instrument? Wat is Heks van plan? En hoe moet het met de verdwaalde juffrouw en haar leerlingen op het muziekfeest? Vinden zij ooit nog hun weg terug naar huis?

Sprookjesboom de Musical is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De musical loopt van 17 september 2014 tot en met 1 maart 2015.

Lees ook:André Rieu geeft vioolles aan Wolf van Sprookjesboom de Musical
Lees ook:100 violisten voor Wolf uit Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Wolf op zoek naar eigen strijkorkest
Lees ook:Première Sprookjesboom de Musical – een Wonderlijk Muziekfeest
Lees ook:Sprookjesboom de Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>