Musicalster Brigitte Heitzer zwanger

BH - foto: Angel MulderBrigitte Heitzer is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Hoofdrolspeelster uit de musical Putting It Together en haar vriend Jordi de Koning zijn dolgelukkig met de zwangerschap. In 2012 kregen zij al een dochter, Minne.

Brigitte is eind dit jaar uitgerekend dus haar zwangerschap heeft geen gevolg voor haar rol in de musical Putting It Together. “We wilden heel graag nog een kindje en zijn dan ook helemaal in de wolken met mijn zwangerschap! We genieten er volop van en ik voel me gelukkig heel erg goed, dus ik verheug me erop om op 20 mei in De La Mar te staan met Putting it Together en ben heel blij dat ik de tournee uit kan spelen” aldus Brigitte Heitzer.

Brigitte Heitzer won in 2007 het televisieprogramma Op zoek naar Evita, waardoor ze de hoofdrol vervulde in deze musical. Daarna was ze onder andere te zien in All Shook Up/Love Me Tender, Petticoat, Miss Saigon, Dial M for Murder, Musical Classics en Vijftig tinten… de parodie.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Brigitte Heitzer is zwanger
Lees ook:Video: Brigitte Heitzer over haar zwangerschap
Lees ook:Babyshower als afscheid voor Brigitte Heitzer (zie foto’s)
Lees ook:Dochter voor Brigitte Heitzer
Lees ook:Brigitte Heitzer en René van Kooten hoofdrollen in Love Me Tender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>