Van de zomer weer musicallessen Joop van den Ende Academy Kids

musicalkids_optDeze zomer is er opnieuw een Joop van den Ende Academy Kids. Dit jaar worden er musicallessen gegeven door onder andere Carolina Dijkhuizen en Stanley Burleson. Dit werd vorige week bekendgemaakt door Maurice Wijnen bij Shownieuws.Naast Carolina en Stanley werken ook René van Kooten, Marjolijn Touw, Marc Forno, Christanne de Bruijn en Annick Boer mee aan de Academy Kids weken.  Tijdens de Academy Kids worden zang-, dans- en acteerlessen gegeven aan kinderen tussen de 8 en 16 jaar door deze musicalprofessionals. Vijf dagen lang wordt er gewerkt aan het instuderen van een aantal musicalnummers en krijgen de kids een kijkje in de musical- en theaterwereld.

Creatives
De hele week worden de lessen begeleid door een creatief team op het gebied van zang, dans en spel. Marc-Peter van der Maas (tekstschrijver & zangcoach), Salomé Mayland (choreografe) en Gerbrand van Kolck (muzikaal leider) zijn hard bezig met de voorbereidingen om de kids een leerzame week te bezorgen.

Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert feestelijke opening
Lees ook:Tweede editie Joop van den Ende Academy Kids van start
Lees ook:Final Audition Call Musical Talent
Lees ook:Joop van den Ende Academy KIDS aankomende zomer van start
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert vijfde verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>