Cast Onder de groene Hemel in Musical Sing-a-Long

onder-de-groene-hemel(500x375)De cast van Onder de groene Hemel zingt mee in de jaarlijkse Musical Sing-a-long tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. René van Kooten brengt, samen met onder anderen Thomas Cammaert, Sophie Veldhuizen en Hanneke Last, een medley van verschillende bekende liedjes van Boudewijn de Groot ten gehore.

De Musical Sing-a-long wordt begeleid door het Metropole Orkest en het publiek kan net als voorgaande jaren luidkeels meezingen. De Musical Sing-a-Long is live te zien op zondag 31 augustus 2014 vanaf 21:15 uur op Nederland 1.

Over de musical
In Onder de groene hemel vertelt hoofdpersoon Jimmy (René van Kooten) het verhaal van een op het oog onmogelijke liefde. We gaan terug naar Amsterdam in het woelige jaar 1969. Jimmy moet nog geboren worden. Zijn toekomstige ouders Barbara, een keurige gymnasiaste en Berend, een echte hippie, hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Jimmy zal in allerlei gedaanten en rollen opduiken om zijn ouders bij elkaar te brengen en te houden. Gaat hem dit lukken in het tijdperk van de vrije liefde…?

De basis van deze feel good musical vormt het schitterende oeuvre van grootmeesters Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh, nog immer populair bij jong en oud. Hun bekende hits worden gespeeld door een live band onder leiding van Marcel de Groot. Koen van Dijk is verantwoordelijk  voor de tekst en de regie, de choreografie is in handen van Daan Wijnands.

Onder de groene hemel  staat vanaf 9 januari 2015 in de Nederlandse theaters en gaat op 29 januari 2015 in première in Stadsschouwburg Haarlem.

Lees ook:Onder de groene hemel vanavond in première
Lees ook:René van Kooten in musical Onder de Groene Hemel, met liedjes van Boudewijn de Groot
Lees ook:Vrijheid, Vrede en Volwassen worden bij Onder de Groene Hemel
Lees ook:Onder De Groene Hemel organiseert bijzondere winactie
Lees ook:Musical Sing-a-Long weer live te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>