Renée van Wegberg verwacht kindje

renee van wegbergTijdens het slotapplaus voor de sterren van Jesus Christ Superstar in Concert in het DeLaMar theater gebeurde er gisteren iets bijzonders. Er werd bekend gemaakt dat Renée van Wegberg en haar vriend, musicalacteur Rutger le Poole,  een kindje verwachten. Renée is uitgerekend in augustus. Het is nog niet bekend of de toekomstige ouders een jongen of een meisje verwachten.

Na afloop van de show nam Martin van de Starre (Judas) het woord en stelde stuk voor stuk iedereen op het podium, inclusief band en koor, aan het publiek voor. Toen Van Wegberg aan de beurt was sloeg hij zijn arm om haar heen en zei dat hij het bijzonder vond dat ze hier was, omdat ze hier ‘met z’n tweeën’ stond. Daarop liet ze haar beginnende buik zien. De zaal was ontroerd en reageerde met de welbekende ‘ahhhhhh’.

Kort daarvoor had Van Wegberg de sterren van de hemel gezongen als Maria Magdalena. Verder staat ze in de show Vive la France. Deze draait nog tot 3 mei.

Renée van Wegberg is bekend van musicals als Annie, We Will Rock You, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, in de rol van vertelster, Urinetown, Wicked, in de rol van de groene heks Elphaba, Tick Tick Boom! en 50 Tinten… de Parodie. Verder speelde ze in de toneelproducties De Vagina Monologen en De Man Die Het Wist, een hommage aan Hitchcock. In juni 2014 trouwde Renée met Rutger le Poole, met wie zij nu, bijna een jaar later, hun eerste kindje verwacht.

Na haar zwangerschap zal Renée opnieuw in het theater te zien zijn. Dan speelt zij één van de hoofdrollen in de musical Nonsens van DommelGraaf & Cornelissen Theaterproducties. Gelukkig kan Renée straks lekker lang genieten van haar kleintje. De tournee van Nonsens start pas in januari 2016.

Lees ook:Video: Perspresentatie Tick Tick Boom!
Lees ook:John Vooijs en Renée van Wegberg in Tick, Tick, Boom!
Lees ook:Masterclass zanginterpretatie met Renée van Wegberg
Lees ook:Interview met Renée van Wegberg
Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>