Edwin Jonker en Tony Neef in Beauty and the Beast

beauty and the beast

We hoeven niet meer langer in spanning te wachten. Vandaag is bekend gemaakt wie de hoofdrol in de musical Beauty and the Beast zal gaan spelen: Edwin Jonker. Ook is er naar buiten gebracht dat Tony Neef de rol van Lumière op zich zal nemen.

We hebben er even op moeten wachten, de bekendmaking van de volgende castleden van Beauty and the Beast. Eén van de belangrijkste rollen, namelijk die van het beest, was nog niet ingevuld. En ook Lumière, in de vorige editie van de musical legendarisch gespeeld door Carlo Boszhard, had nog geen gezicht. Het wachten wordt beloond, met dus maar liefst twee bekendmakingen.

Edwin Jonker is nu nog te zien in Dreamgirls als gehaaide manager Curtis Taylor. Hij speelde hiervoor in onder andere Rent, Copacabana, The Lion King, Miss Saigon en Sister Act. Hij werd voor de laatst genoemde musical genomineerd voor een Musical Award

Tony Neef speelt op dit moment Oom Max in The Sound Of Music. Daarvoor was hij in het DeLaMar theater te bewonderen als Wim Sonneveld in de gelijknamige musical. Verder heeft hij een groot aantal andere producties op zijn naam staan, waaronder Miss Saigon, Cyrano, Les Miserables, Saterday Night Fever, Evita en Chicago.

Andere rollen zijn voor Anouk Maas (Belle), Freek Bartels (Gaston) en Loekie Knol (Mevrouw Pot). De productie zal tourend door het hele land te zien zijn vanaf november.

Lees ook:Anouk Maas in Beauty and the Beast
Lees ook:Tony Neef en Linda Wagenmakers eenmalig terug in ‘Miss Saigon’
Lees ook:Repetities Disney’s Beauty and the Beast van start!
Lees ook:Zoontje Nurlaila Karim in Zorro
Lees ook:Cast ‘Miss Saigon’ bij Musical Sing-a-long!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>