Musicalsterren geven workshops in Apeldoorn


Sterren uit een aantal de bekende musicals komen naar Apeldoorn. In de maand mei verzorgen Stichting Theaterstudio Apeldoorn en Stichting Musicalproductie Nederland gezamelijk een aantal workshops,  gegeven door bekende musicalartiesten.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen met een passie voor zingen en dansen! Er is  geprobeerd een zo divers mogelijk aanbod te verzorgen.  Zo zal Talita Angwarmasse, momenteel te bewonderen als één van de hoofdrolspeelsters  in de musical Footloose, een zang –danspresentatie workshop geven! Paul Boereboom die de rol van Ryan in High School Musical speelt verzorgt ook een workshop. Voordat Paul aan het lesgeven gaat in de studio’s van Stichting Theaterstudio Apeldoorn , is hij eerst  een week lang te zien in de familiemusical High School Musical in schouwburg Orpheus in Apeldoorn.  Verder komen ook Richard Rodermond (Footloose) en Marlous Tolhuizen (Sound of Music)  langs om workshops te geven.

Meer informatie over de musicalworkshops is te vinden op de website:  www.musicalproductie.nl Alle workshops kosten slechts 15 euro per persoon en iedereen vanaf 8 jaar tot en met volwassene is welkom!

Lees ook:De Brug MusicalTheater geeft workshops aan Musicalcamp
Lees ook:Workshops zanginterpretatie van Anouk Maas
Lees ook:Zac Efron eerder in Footloose
Lees ook:Workshop zanginterpretatie: April Darby
Lees ook:Pia Douwes artistiek adviseur Nederlandse Musical Academie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>