Chantal gaat op zoek naar Freek


De AVRO gaat op zaterdag 20 juni op Nederland 1 op zoek naar Freek Bartels in het tv-programma ‘Op zoek naar Freek…met Chantal’.

Acht maanden na zijn overwinning in ‘Op zoek naar Joseph’ zoekt Chantal Janzen Freek op in zijn geboortestad Tilburg, waar zijn liefde voor theater begon. Samen brengen ze een bezoek aan het conservatorium waaraan hij studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige een bijbaantje had.

Ook volgt Chantal hem uitgebreid backstage bij de musical Joseph en haalt zij jeugdherinneringen op met zijn ouders. Verder komen alle hoogtepunten van ‘Op zoek naar Joseph’ nóg eens voorbij.
Tot slot nemen Chantal en Freek een kijkje bij de repetities van het Musical Awards Gala. Daar ontmoeten zij ook de finalisten van het nieuwe tv-programma in deze reeks ‘Op zoek naar Mary Poppins, dat na de zomer op televisie zal worden uitgezonden.

‘Op zoek naar Freek…met Chantal’, zaterdag 20 juni,  Nederland 1, 21:15 uur.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Freek Bartels backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Bekendmaking Mary’s tijdens Musical Awards gala
Lees ook:Decadent feesten op het Musical Awards Gala
Lees ook:10 Jaar Musical Awards op TV
Lees ook:Amir Vahidi backstage bij ‘Op zoek naar Mary Poppins’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Chantal gaat op zoek naar Freek

  1. sandra

    leuk, eindelijk een progamma dat alleen over Freek gaat. Ik hoop dat het wel lekker lang duurt. Minstens een uur ofzo. En dan opnemen met de dvd, kunnen we het weer heel vaak terug kijken. Echt super. Goede omroep de AVRO.

      /   Reply  / 
  2. Musicalmiep

    Ik heb nu al zin om te gaan kijken! Hoop ook dat het lekker lang duurt. Een programma helemaal over Freek & met Chantal Jansen, de perfecte combi!
    De Avro doet het weer goed met alle musicalprogramma’s! =)

    Ik zag vandaag ook de Beau Monde musical special, vraag me alleen af of iemand weet of die los te koop is, anders koop ik de Beau Monde er maar bij. Want ik wil dat blad zeker lezen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>