Richard Groenendijk Terug bij af


Na zes cabaretvoorstellingen en hoofdrollen in grote musicals als Les Misérables en Hairspray staat de Rotterdammer Richard Groenendijk al weer tien jaar in het theater. Dit viert hij met de voorstelling Terug bij af. Deze show vol hoogtepunten uit zijn soloprogramma’s is van dinsdag 1 tot en met zaterdag 5 december te zien in het oude Luxor Theater te Rotterdam. Met de serie in Rotterdam geeft hij de aftrap voor een grote landelijke tournee.

Terug bij af
is een voorstelling vol hilarische verhalen, snelle oneliners, scherpe observaties, verbluffende improvisaties en hartverscheurende nummers. De show is één groot feest voor zijn trouwe fans en meteen een spoedcursus voor diegenen die Richard nog niet kennen.

Naast zijn cabaretvoorstellingen was Richard ook te zien als Thénardier in de musical Les Misérables. Deze rol werd eerder vertolkt door Carlo Boszhard. Dit seizoen speelt Groenendijk de travestietenrol van Edna Turnblad in de musical Hairspray.

Kaarten zijn te reserveren via www.luxortheater.nl of via 010 – 484 33 33.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Show van Richard Groenendijk op DVD
Lees ook:Richard Groenendijk in ‘Herinnert U zich deze nog?!’
Lees ook:Richard Groenendijk alternate in Hairspray
Lees ook:Richard Groenendijk voelde zich een verzorgpony
Lees ook:Cabaretier wordt alternate Carlo Boszhard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>