Win kaarten voor ‘The Songs from the movie SISTER ACT’ !

De wereldwijde filmklassieker Sister Act, met Whoopi Goldberg en de zingende en swingende nonnen in de hoofdrol, wist begin jaren negentig het publiek massaal in vervoering te brengen. Sinds 2008 swingt het Britse theaterpubliek mee op dit feest der herkenning met de feestelijke gospelshow The Songs from the movie SISTER ACT.Wij mogen deze week een aantal kaarten weggeven!

Het wereldberoemde London Community Gospel Choir zet keer op keer de theaters in Engeland op zijn kop met alle grote hits uit de Sister Act films. Voor de allereerste keer komt deze geweldige show naar het vasteland en Nederland heeft dit voorjaar de primeur met deze ongekend vrolijke show.  Trek je habijt en dansschoenen aan en zing en dans mee met het leukste gospelconcert van het seizoen!

The London Community Gospel Choir is een gevierd en gerespecteerd koor, met wereldwijde allure. Eerder al zongen zij met grootheden als Madonna, sir Paul McCartney, Elton John en Diana Ross. Tijdens de FA Cup Final bezorgde het koor iedereen kippenvel in het Wembley Stadion met hun vertolking van “Abide with me”. In een bijzonder sfeervol decor zetten Moeder Overste en de zusters een energieke must-see productie neer. Alle klassiekers uit de twee Sister Act films passeren de revue: “I will follow him”, “Ain’t no mountain high enough”,”Oh Happy Day”, “Shout!” en “My guy” zijn slechts enkele van de hemelse nummers. Tijdens deze show is stil blijven zitten geen optie.

Bereid je voor op een avond vol muzikale explosies. The Songs from the Movie SISTER ACT is van 25 maart tot en met 4 april 2010 exclusief te zien in het RAI Theater te Amsterdam. In bijlage vindt u de volledige speellijst. Kaarten zijn verkrijgbaar à € 49,50. Voor meer informatie: www.ejbentertainment.com

WIN! WIN! WIN!
Wij mogen deze week 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van The Songs from the Movie SISTER ACT op 25 maart. Wil jij kans maken op deze kaarten doe dan het volgende: Meld je aan aan op Twitter als je nog geen Twitteraccount hebt. Volg @Musicalblognl op Twitter (als je dat nog niet deed) en verstuur dan een Tweet met deze tekst: “Ik volg @Musicalblognl en maak graag met deze tweet kans op kaarten voor The Songs from the Movie Sister Act!”. Let op! Alleen followers van  @Musicalblognl maken kans op deze kaarten, dus zorg dat je ons volgt! Meedoen kan t/m 26 februari 2010. De twee winnaars van elk 2 kaarten krijgen via een DM op Twitter bericht.

Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:‘The Songs from the movie Sister Act’ swingt de pan uit
Lees ook:Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré
Lees ook:Win kaarten voor Havana Rakatan!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Win kaarten voor ‘The Songs from the movie SISTER ACT’ !

  1. martijn

    Dit is niet eerlijk ten opzichte van de mensen die geen Twitter-account hebben of willen. Ik vind Twitter onzin maar wil wel de kaarten winnen. Zo sluit je dus mensen uit. Is dat de bedoeling?

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      We hebben voor deze ene keer voor een Twitter-actie gekozen. Je hebt zo een account aangemaakt en kan deze daarna altijd weer deleten. ;)

        /   Reply  / 
  2. Marieke

    en ik heb ze gewonnen!!! ben er echt super blij mee!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>