John Vooijs en Maud niet bij Swing-in Harderwijk

Onlangs werd bekend gemaakt dat de musicalartiesten Charly Luske, Roy van Iersel, Carolina Dijkhuizen, Maud, Michelle Splietelhof en John Vooijs hun medewerking verlenen aan Swing-in’ Harderwijk. Helaas kunnen door omstandigheden John Vooijs en Maud hun medewerking niet meer verlenen. Zij worden vervangen door Casey Francisco en Martin van der Starre.
Casey Francisco, die net klaar is met de Disney Sing a Long, speelde hoofdrollen in de musicals Miss Saigon, Oliver, Rent, Titanic, 3 Musketiers, Jesus Christ Superstar en Beauty and the Beast. Ook staat ze elke zaterdagavond in de Dinnershow of Dreams. Martin van der Starre speelde in de musical Jesus Christ Superstar en Route 66. Ook hij was hij de leadzanger bij de productie Rockopera in Concert, van de Luchtmachtkapel. Momenteel zingt Martin in de ‘I Luv Holland’ band, van het succesvolle RTL 4 programma Ik hou van Holland. Binnenkort zingt hij samen met Casey, Rene van Kooten en Tommie Christiaan in een concertante versie van Jesus Christ Superstar.

Samen met Michelle, Carolina, Roy en Charly zullen Casey en Martin het publiek gaan vermaken met de meest swingende pophits. Onder begeleiding van de professionele live band dagen de artiesten het publiek uit om de meest bekende (inter)nationale pophits mee te komen zingen! Swing-in’ Harderwijk is een gratis evenement op de Markt van Harderwijk en duurt van 20.30 uur tot 23.30 uur.

Lees ook:Alle namen Swing-in Harderwijk bekend
Lees ook:Eerste namen Swing-in Harderwijk bekend
Lees ook:Jesus Christ Superstar in Concert met Willemijn Verkaik en René van Kooten uitverkocht
Lees ook:Martin van der Starre geopereerd
Lees ook:Rene van Kooten en Freek Bartels delen rol Jezus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>