Laatste auditieronde in AVRO-programma ‘Wie wordt kruimeltje?’

Zaterdag 29 mei om 19.00 uur brengt de AVRO een nieuwe aflevering van het familieprogramma Wie wordt Kruimeltje? op Z@pp. De audities worden steeds zwaarder waardoor het voor de dertig laatste Kruimeltjes in spe steeds moeilijker wordt. De Kruimeltjes gaan geheel zonder voorbereiding het podium op en moeten ter plekke verzinnen wat ze gaan doen. Daarnaast worden ze onderworpen aan een ‘Bengeltest’. Zijn de ‘straatschoffies’ wel ondeugend genoeg? Zijn ze handig met een katapult? Allerlei belangrijke eigenschappen waar de toekomstige Kruimeltje aan moet voldoen. Niet alleen voor de deelnemers loopt de spanning hoog op, ook de jury staat voor een belangrijke taak; welke Kruimeltjes gaan door naar de workshoprondes?

Tijdens de eerste zes afleveringen staan de auditie- en workshoprondes centraal die door de AVRO zijn geregistreerd. Op zaterdag 19 juni starten de televisieshows met tien finalisten. Tijdens de grote finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

‘Wie wordt Kruimeltje?’, aflevering 4, zaterdag 22 mei om 19.00 uur op Z@pp, Nederland 3.

Lees ook:Avro komt met “Wie wordt Kruimeltje?”
Lees ook:Kim-Lian, René en Cystine in jury ‘Wie wordt Kruimeltje?’
Lees ook:Finalisten ‘Wie wordt Kruimeltje’ bekend
Lees ook:Carmen Danen in ‘Kruimeltje’
Lees ook:Kruimeltjes treden op tijdens Musical Awards Gala

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Laatste auditieronde in AVRO-programma ‘Wie wordt kruimeltje?’

  1. busenur

    ik heb het over ieman emilio moreno ik vraag me af is hij kruimeltje geworden

      /   Reply  / 
  2. emilio moreno

    Nee, Busenur ik ben geen Kruimeltje maar wel een andere rol namelijk: Stijn. Dat is het vriendje van Kruimeltje. (een nieuw bedachte rol). Maar later mag ik misschien nog wel Kruimeltje spelen. Dag!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>