Musicals Unplugged voor Pakistan

Musical helpt Haiti krijgt een vervolg. Op maandag 13 september zal in DUTCH studio’s & catering (voorheen Focus studio’s) te Amsterdam de eerste editie plaatsvinden van MUSICALS UNPLUGGED. MUSICALS UNPLUGGED is een initiatief van Stichting Musical Helpt!, dat begin 2010 werd opgericht door William Spaaij en Rudy Hellewegen.

Musicalvedettes als Pia Douwes, Lone van Roosendaal, Richard Groenendijk, Noortje Herlaar, Joey Schalker, Antje Monteiro, Celine Purcell, Freek Bartels, Maike Boerdam en Cindy Bell zullen in een intieme sfeer prachtige solo’s ten gehore brengen, ‘unplugged’ aan de vleugel o.l.v. Bernd van den Bos. Met nummers uit het musical- en kleinkunstrepertoire hopen de musicalsterren zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. Wegens een beperkt aantal kaartjes voor dit unieke concert zal de kaartverkoop op donderdag 2 september stipt om 19:00 uur van start gaan.

Nadat Stichting Musical Helpt! bijna een ton binnenhaalde voor de slachtoffers in Haïti vond zij het niet meer dan normaal de hoofden bij elkaar te steken voor een nieuw project. William Spaaij: ‘’Na de vreselijke berichten dat er meer dan 14 miljoen mensen getroffen waren door de overstromingen in Pakistan kon de stichting niet stil blijven zitten, via MUSICALS UNPLUGGED hopen we ook deze keer weer een mooi bedrag op te halen”. Rudy Hellewegen: ‘’Zoals het motto van de stichting zegt: We doen waar we goed in zijn en proberen zo een steentje bij te dragen.’’

MUSICALS UNPLUGGED: PAKISTAN vindt plaats op maandag 13 september, aanvang 20:00 uur en 21:30 uur in DUTCH studio’s & catering, Isolatorweg 36 te Amsterdam. Kaarten á 25,00 euro zijn telefonisch te reserveren via SEE Tickets, tel: 0900 1353 (45cpm) of online via www.seetickets.nl. Alle informatie over de benefietavond is te vinden op www.musicalhelpt.nl. De opbrengst van de concerten komt geheel ten goede aan Giro 555.

Lees ook:Musicals Unplugged haalt ruim tienduizend euro op voor Pakistan
Lees ook:Musical Helpt Haïti op 8 februari
Lees ook:Extra voorstelling Musical Helpt Haiti
Lees ook:Musicals veilen voor Serious Request
Lees ook:Musicalsterren veilen ‘selfies’ voor Make-A-Wish Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>