Extra voorstelling ‘Aida in Concert’

Er komt een tweede voorstelling van Aida in Concert. Op 30 januari staat de cast met o.a. René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro in de gelederen nogmaals in DeLaMar. Dat maaktproducent Shows & Events vandaag bekend. De eerste voorstelling waarmee het Amsterdamse theater op 28 november haar éénjarig jubileum viert, was twee weken geleden binnen één dag uitverkocht.

Zowel DeLaMar als Shows & Events werden overdonderddoor de run op de kaarten voor Aida in Concert. “We hadden verwacht dat deze voorstelling populair zou zijn, maar dit overtreft alles”, aldus producent Jaco Kaasschieter van Shows & Events. “Met nog zoveel mensen op de wachtlijst, konden we bijna niet anders dan op zoek naar een tweede datum.”

Die datum werd uiteindelijk gevonden op 30 januari, ruim twee maanden na de eerste voorstelling. “Het bleek nog een hele puzzel om de gehele cast en het orkest weer bij elkaar te krijgen op een datum dat het DeLaMar de grote zaal nog beschikbaar had.” De kans dat het in ieder geval voorlopig bij deze twee voorstellingen blijft, is dan ook groot.

Na het enorme succes van de concertante versie van Jesus Christ Superstar afgelopen april komt producent Shows & Events opnieuw met een show waarin de muziek centraal staat. Wie kaarten weet te bemachtigen voor deze exclusieve voorstelling wordt getrakteerd op de muziek uit de musical gespeeld door een live orkest en gezongen door een twaalfkoppige sterrencast. Naast René van Kooten (Radames), Carolina Dijkhuizen (Aida) en Antje Monteiro (Amneris) zijn ook de overige vocalisten leden van de musicalcast 2001.

Aida vertelt het verhaal van de Nubische prinses Aida die door de Egyptenaren tot slaaf wordt gemaakt. Wanneer een romance ontstaat met de vijandelijke legerkapitein Radames komt Aida in tweestrijd. Kan zij haar hart volgen als zij daarmee haar volk verraadt?

Lees ook:Aida-reunie tijdens 1-jarig jubileum DeLaMar
Lees ook:Foto’s Aida in Concert
Lees ook:Willemijn Verkaik geeft concert in DeLaMar Theater
Lees ook:Met 10 euro korting naar Classic Meets Pop!
Lees ook:Willemijn Verkaik geeft extra concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>