Elke 2,5 uur een Joseph

Joseph logoNog maar een dag en dan is het zo ver: de zoektocht naar Joseph gaat van start! Voor degenen die niet langer kunnen wachten op de bekendmaking van de tien finalisten is er goed nieuws. Na de uitzending morgen wordt er elke tweeenhalf uur een Joseph-finalist bekend gemaakt op de website van het tv-programma. Op zondag 7 september starten de acht liveshows, waarin de tien finalisten zullen strijden om de stemmen van de kijkers. De grote finale zal op 26 oktober in Studio 24 in Hilversum plaats vinden.

Lees ook:

Tien finalisten Joseph bekend
Kindercasting voor Joseph
Lee Mead stopt met Joseph
Wist je dat…
Freek Bartels wordt Joseph

Lees ook:Wie is jouw favoriete Joseph?
Lees ook:Joseph wint ANWB Publieksprijs!
Lees ook:Tien finalisten Joseph bekend
Lees ook:Mary Backstage met Freek Bartels
Lees ook:Lee Mead laatste keer als Joseph

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Elke 2,5 uur een Joseph

  1. Mark

    1e zes is bekend geworden… ik krijg er nu een heel naar gevoel dat het een show wordt voor de mensen die bouwvakkers zijn.. En geen keiharde opleiding hebben gevolgd.

      /   Reply  / 
  2. Angel - Redactie

    Ik ben in ieder geval heel blij dat Freek Bartels er bj zit. Niet geheel onverwacht natuurlijk, zoals we al eerder meldden. Freek for Joseph! ;)

      /   Reply  / 
  3. Mark

    Geen objectieve nieuwsberichten op musical.blog?

      /   Reply  / 
  4. Tessa

    Ik vind het helemaal top dat Freek erbij zit, want hij speelde niet in les miserable toen ik kwam kijken. Nu kan ik hem nog genoeg zien :P . Dus Freek en de anderen veel succes!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. Angel - Redactie

    @ Mark, mijn mening kan nog veranderen natuurlijk, maar ik vind als ik de foto’s zo zie en uitgaande op uiterlijk Freek het meest Joseph/

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>