Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit

Vanavond moest er in Op Zoek naar Zorro afscheid worden genomen van maar liefst twee Zorro’s. Mischa en Jeroen belandden in de eerste Sing Off, waarna Jeroen de show moest verlaten. Vervolgens belandden Kelvin en Marijn Sing Off.

Zij  mochten het tegen elkaar opnemen in het nummer ‘Sluit Alle Deuren Maar’ uit de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, waarin beiden ijzersterk waren. Willem besloot om Marijn te redden. Kelvin Wormgoor moest de show dus verlaten.

Tommie en Ruud bleken afgelopen week onder onze lezers de twee publiekslievelingen. Zij krijgen zo’n beetje hetzelfde aantal stemmen, dus dat gaat nog spannend worden de komende weken! Nog slechts zes Zorro’s over. Wie is nu jouw favoriete Zorro?

Lees ook:Samuel heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten
Lees ook:Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?
Lees ook:Antje Monteiro in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Kim-Lian morgen in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Twee Zorro’s verlaten de show ‘Op Zoek naar Zorro’

34 Reacties // Reageer

34 thoughts on “Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit

  1. mark

    Altijd jammer als niet de slechtste van de avond eruit gaat, Hoe gaat Dennis in godsnaam 8 shows doen in de week? Zonder enige ervaring

      /   Reply  / 
  2. bas

    Ach die Dennis gaat er snel uit nu.
    De twee die er nu uit zijn is volledig terecht. Liefst Dennis en Jeroen, maar anders had Kelvin er ook nog maar 1 show in gezeten.

    Was wel onder de indruk van Kelvin’s afscheidnummer! Mooie ingezet en goede, sterk afgeronde belt aan het einde!

      /   Reply  / 
  3. Karin

    Dennis de Groot volgende week aub exit!!! Volgens mij bewust erin gehouden’. Vinden ze misschien iets hebben: ‘de zingende meester’.

      /   Reply  / 
  4. jaapie

    Willem Nijholt moet eruit..kan niet meer objectief kiezen, dat hij zn vriendjes erin houdt druipt ervan af..sorry maar als Marijn een zorro uitstraling heeft dan is het IQ van Bonnie St clair 135…

      /   Reply  / 
    1. Aron

      @Jaapie: Ik weet niet van welke planeet jij komt… Maar ik kan de keuze voor een donkere Zorro i.p.v. een blonde best begrijpen. Kelvin en Marijn waren vanavond beiden goed, maar Marijn heeft gewoon meer ervaring en wel het meest de fysiek van een Zorro van álle kandidaten.

        /   Reply  / 
      1. bas

        mee eens!

          /   Reply  / 
        1. jaapie

          gelukkig heeft iedereen recht op een eigen mening… dus aron en bas ik kom van dezelfde planeet en ben t zo niet met jullie eens. het is meer dan fysiek dat je nodig hebt en marijn heeft het zo niet..gelukkig bevestigen the polls mijn beeld

            /   Reply  / 
          1. Aron

            Ja, want al die Nederlanders die naar OZNZ kijken surfen het hele web af om op alle polls te stemmen… Heel representatief:) Wie was er de eerste weken ookalweer favoriet? O ja, DennisTV…
            Marijn is een vakman, en heeft daarbij het meeste weg van Zorro. Hij wordt zelfs vergeleken met ‘de jonge Thom Hoffman’. Rara wie de vader van Zorro zal gaan spelen…

              /  
      2. jaapie

        hehe eindelijk marijn eruit…had natuurlijk veel eerder moeten gebeuren want mist alles wat een echte zorro in huis moet hebben…en volgende keer nijholt nasr huis. niet meet terug laten komen, is niet objectief en beschuldigt het publiek van stemmen op de lievelingen…nee, wat doet hij dan? drie keer marijn redden terwijl die steeds de minste stemmen kreeg..

          /   Reply  / 
        1. Aron

          nou Jaapie, wees er blij mee;) Iemand die zich noemt naar een van de boefjes van Bassie en Adriaan, en die niet op een zinnige manier kan beargumenteren waarom hij bepaalde dingen zo ziet, neemt iedereen met oren en ogen natuurlijk ontzettend serieus:) Geniet van de komende uitzendingen!

            /   Reply  / 
        2. Aron

          En ga op rekenles, Marijn is 2 keer (terecht) gered en dat is Mischa nu ook:) John Vooijs (misschien bij jou bekend, als kenner?) is bij OZNJ trouwens meerdere keren gered door Willem, werd 2e en speelt nu hoofdrollen. Populariteit is iets anders dan kwaliteit, en Willem maakt keuzes vanuit decennia ervaring. Er is hier niemand op dit forum die dat meer heeft dan Nijholt, want nogmaals: het merendeel van al die honderdduizenden kijkers ziet en hoort verschil in kwaliteit echt niet, maar kijkt alleen maar naar de koppies

            /   Reply  / 
    2. melissa

      ik weet niet hoe jij kijkt, maar marijn is echt één van de beste qua ervaring, interpretatie en zang.

        /   Reply  / 
  5. mark

    Waar ik mij zo aan erger is dat ze het hebben over blonde zorro’s maar hebben deze mensen nooit van een pruik gehoord? Daar kan je veel mee ;)

    Ik haak af bij op zoek naar zorro omdat er week naar week mensen uitgaan die toch beter waren dan een aantal anderen, Zorro trekt niet voor niks beroerde kijkcijfers

      /   Reply  / 
    1. Suzan

      Of een potje haarverf… doet ook wonderen ;)

        /   Reply  / 
      1. Aron

        Tsja… Die jongens weten zelf vast ook hoe Zorro er in de meeste films en posters uitziet. Misschien dat ze hun haar dan hadden moeten verven vóór de Liveshows?;) Hadden ze zélf hun probleem op kunnen lossen…

          /   Reply  / 
  6. sandra

    Wat iedereen hier niet weet is dat dennis al jaren op de Musicalfactory zit. En in zijn laatste jaar. En dat die opleiding de voor opleiding is van het Fontys. En daar komen bijna alle zeer goede spelers vandaan. En Dennis heeft voor zijn opleiding al in producties gestaan.Dus hij weet hoe het is om op een podium te staan. Jeroen was de enige vreemde eend in de groep.

      /   Reply  / 
    1. bas

      Jeroen heeft volgens mij in Oliver gestaan.

        /   Reply  / 
    2. Karin

      Al jaren… Hij zit nu in derde jaar van een deeltijdopleiding (een dagdeel per week). Daarmee ben je nog gen allround musicalacteur. En de producties waaraan hij heeft meegewerkt waren paar amateurproducties. Niet echt te vergelijken met voorstellingen van Stage Entertainment, lijkt mij.

        /   Reply  / 
  7. Sietse

    Ik ben voor Marijn! Heeft voor mij alle Zorro kwaliteiten! PRACHTIGE STEM, maar ook de fysiek en het acteren van een Zorro!

      /   Reply  / 
  8. charlotte

    Iedereen blijft maar bezig over ervaring-ervaring, maar als het de bedoeling was om enkel met vaklui te werken dan had men dat van tevoren aan moeten geven. Degenen zonder ervaring verdienen ook een kans; je verwerft dat immers enkel maar door te doen!
    Het lijkt me bovendien dat de publieksmening het belangrijkste is -een musical zal het zonder publiek niet lang volhouden. W. Nijshuis moet stoppen zijn favoriet erin te houden terwijl het duidelijk is dat men hem ondertussen wel ziet gaan, anders zou hij geen 2 keer in de sing-off hebben gestaan. Een eerlijke kans voor iedereen!

      /   Reply  / 
    1. Lisa

      Ik ben het volledig met jou eens Charlotte! De kandidaten zonder ervaring kunnen dit programma juist goed gebruiken voor een nieuwe carrière in de musicalwereld! De kandidaten die al in musicals spelen hebben niets te verliezen. En als Willem er niet tegen kan dat het publiek een andere smaak heeft dan hij, dan moet hij gewoon niet aan dit soort programma’s meedoen. Stemmen hoort nou eenmaal bij het programma ;)

        /   Reply  / 
      1. Aron

        Ik ben het ook gedeeltelijk eens met jullie. Natuurlijk verdienen mensen met minder ervaring ook een kans. Als ik op een manier als deze een rol zou kunnen bemachtigen, zou ik het ook doen! Maarrr…
        Willem Nijholt heeft op een heel belangrijk punt gelijk: Zonder ervaring red je het (fysiek) niet om 6 á 7 shows per week te draaien. Musical/theater is een vak en niet iets wat je ‘effe doet’; ik ga er al 1,5 jaar voor naar school om het vak van ‘s ochtendsvroeg tot laat in de avond te leren, studeren en te trainen. Nu moet ik nog 2,5 jaar en dan heb je eigenlijk pas de skills op zak, maar nog geen ervaring.
        Talent hebben de ‘nieuwkomers’ absoluut, maar je hebt er – naar veler mening – gewoon meer voor nodig dan alleen dat.

          /   Reply  / 
        1. bas

          Amen! Gelukkig een medestudent die begrijpt hoe zwaar het eigenlijk wel niet is!

            /   Reply  / 
  9. Daniëlle

    Uit eindelijk zal de finale toch wel zijn tussen roman ruud en Tommie.

    Want willekeurige volgorde was het niet echt denk ik want 2 keer werden zij er als eersr uit geroepen…wat een toeval ;)

    Alle talenten in de show verdienen een rol ergens in een musical ze zijn allemaal wel goedn

    Misschien kan dennis de groot geen hoofdrol dragen maar understudy is ook een mooi begin!

    Verder wacht ik wel gewoon af, de gene díe de hoofdrol krijgt zal het uiteindelijk toch wel goed gaan doen! En ik ga niet stemmen veelste duur dus mag ik ook niet zeuren;) want dan had ik maar moeten stemmen.

    Succes iedereen met kijken, stemmen en je zinloos druk maken over het feit dat Dennis steeds veilig is.

    Blijkbaar stemmen mensen toch op hem.

      /   Reply  / 
  10. Karin

    Dennis understudy? Hahahaha… Hij heeft toch geen ervaring in het dragen van (hoofd)rollen? Laat ‘m z’n opleidng eerst maar eens afmaken en bij amateurs of in een professioneel gezelschap ervaring opdoen in het ensemble . Talent komt dan vanzelf wel of niet bovendrijven.

      /   Reply  / 
  11. Daniëlle

    Ik zei ook niet dat hij eerste understudy moest worden! Maar ensemble is ook een goede plek hoedanook ik lig er toch niet wakker van!

    Opperde alleen een alternatief, want hij wordt zorro toch niet;)

    Ben wel benieuwd wie wel wordt.

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Misschien gaat Frits Sissing er met de hoofdrol vandoor! :-) )))) Verbaas me nergens meer over. :-)

        /   Reply  / 
      1. Daniëlle

        hahhahaha dat lijkt me de beste oplossing!!

          /   Reply  / 
  12. Karin

    En mag Erwin van Lambaart als understudy zijn goddelijke Zorro-lijf in de strijd gooien

      /   Reply  / 
  13. Daniëlle

    ja en pia 2de understudy, ziet nederland toch niet!! xD

      /   Reply  / 
  14. Marie

    Ik heb zojuist bedacht door de berichtgeving hierboven dat ik de musical alleen wil zien als Dennis de Groot wint.

    Eerder stemde ik niet bij oznz, maar jullie hebben mij zojuist overtuigd om voor de underdog Dennis te gaan.

    Het programma op zoek naar werd verkocht aan ons als een zoektocht naar NIEUW musicaltalent en op dit punt houden ze ons al jaren voor de gek. Waren Freek en John nieuw? Zijn Ruud en Tommie nieuw? Nope.
    Sommigen worden zelfs gevraagd om mee te doen (Brigitte). Ik vind dat jammer…
    Geen wonder dat wij in musicalland altijd in dezelfde mensen blijven hangen en nieuwe talenten geen kans geven, straks krijgen wij in Wicked Chantal nog als Glinda en Jim al Fiyero… (oneeh die zijn daar al voor gecast, en laten wij nou niet net doen dat Chantal het openingsnummer kan zingen).

    Dennis heeft de beste en mooiste stem van alle Zorro’s en qua stem kan hij prima 7 shows draaien, hij is immers docent en daarbij hoort een goede stembeheersing (spreek uit ervaring).
    Qua inleving is hij er nog niet, maar met wat goede training van o.a. Pia komt hij er wel.

      /   Reply  / 
    1. Aron

      Als jij daadwerkelijk denkt dat een goede stembeheersing wat spraak betreft hetzelfde is als een goede zangtechnische beheersing, nodig ik je graag uit een keer een zangles aan het Conservatorium bij te wonen…

        /   Reply  / 
  15. Karin

    Dat hij kan zingen is bekend, maar slechts een onderdeel van alles. Hij heeft nul ervaring, dus krijgt de rol never.

      /   Reply  / 
  16. Zorro Musical

    Toch jammer van de tegenvallende kijkcijfers. Terwijl ik deze show beter vind tot nu toe toz van Mary Poppins vorig jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>