Kandidaten ‘Sunday Night Fever’ bekend

Dit weekend begint het langverwachte dans- en muziekspektakel Sunday Night Fever bij RTL 4. In The Auditions presenteert Chantal Janzen 100 macho’s die stuk voor stuk bloedfanatiek op de auditiedag verschijnen. Wie van hen wint de felbegeerde hoofdrol van Tony Manero in de musical ‘Saturday Night Fever’? Om dat te kunnen bepalen worden ze getest op hun dans-, acteer- en zangkwaliteiten, maar ook op hun fysieke conditie.

Slechts voor één kandidaat is de hoofdrol weggelegd van Tony Manero in de grootste internationale discomusical van dit seizoen ‘Saturday Night Fever’. Dit najaar nemen twaalf kandidaten het tegen elkaar op in het RTL 4-muziekspektakel ‘Sunday Night Fever’. In de eerste aflevering wordt uit alle aanmeldingen het aantal kandidaten teruggebracht naar twaalf. Er ligt dan ook een zware taak voor de twee teams van ieder drie coaches. Zij mogen elk slechts zes kandidaten meenemen naar de daaropvolgende liveshows. De presentatie van ‘Sunday Night Fever’ is in handen van Chantal Janzen.

Onder de kandidaten weer een hoop bekende gezichten. Zo gaat Mathijs Pater (o.a. Op Zoek naar Joseph) het ook deze keer weer proberen. Onder andere Deon Leon (Red!, Popstars), Marcel Visscher (Miss Saigon, Petticoat), Jurriaan Bles (Dirty Dancing, SNF Duitsland), Joey Ferre (Zorro), Roy Kullick (Miss Saigon, Saturday Night Fever) en Kevin Hellebrand (Ch!pz) doen ook een gooi naar deze felbegeerde rol.

Zie ook de video van deze persdag.

UPDATE: Zie hier de uiteindelijke 12 finalisten!

Lees ook:Coaches ‘Sunday Night Fever’ bekend
Lees ook:Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Gaat Colin ‘Sunday Night Fever’ verlaten?
Lees ook:Joey geblesseerd tijdens ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Zullen Marcel S en Alessandro ‘Sunday Night Fever’ gaan verlaten?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kandidaten ‘Sunday Night Fever’ bekend

  1. Tom

    Weeer dje Matthijs.. goed voor in het Ensemble, maar een hoofdrol zal hij nooit krijgen.. zijn stem is niet goed genoeg!!!

      /   Reply  / 
    1. Mary

      Daarom is hij ook bij Joseph niet bij de top 3 gekomen.Leuke uitstraling maar zijn stem is lang niet goed genoeg vooral niet met veel dans erbij.Bij Joseph was er niet zoveel dans en daar was hij al niet goed genoeg voor laat staan bij saterday night fever.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>