Repetitiedag High School Musical (foto’s!)


High School Musical is HOT en wat dat betreft een goede zet van Stage Entertainment om deze musical naar Nederland te halen. Vandaag liet de cast van High School Musical met het toepasselijke nummer “The Start Of Something New” zien dat ze vol energie beginnen aan de nieuwe Nederlandse musical. Deze familiemusical is voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien en is gebaseerd op de eerste film van High School Musical, die inmiddels een wereldwijd succes is. De jonge cast van 30 personen, met o.a. Tommie Christiaan (Troy) en Nathalie van Gent (Gabriëlla), repeteert op dit moment in studio Focus in Amsterdam. Uiteraard waren wij hier vanmorgen aanwezig om jullie vast van de nodige foto’s te voorzien!

High School Musical is een familiemusical die gaat over jongeren die durven te dromen, en geeft de stimulerende boodschap mee om je eigen weg te volgen. De musical vertelt het verhaal over twee middelbare scholieren. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Zij komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop… Naast Tommie Christiaan en Nathalie van Gent worden de andere hoofdrollen vertolkt door Sarah Chronis (Sharpay), Paul Boereboom (Ryan), Margo Dames (Juf Darbus) en Vastert van Aardenne (Coach Bolton). Carline Brouwer tekent voor de regie van High School Musical.

Zoals Erwin van Lambaart tijdens de perspresentatie liet weten zijn er veel musicals voor de allerkleinsten, denk maar aan Theater Terra, maar daarna valt er een heel groot gat. Voor de kinderen van ongeveer acht tot een jaar of veertien, is High School Musical in eerste instantie bedoeld, maar naar verwachting zullen ook de ouders genieten van deze feelgood musical.

Vanaf 10 januari is High School Musical voor het eerst in Nederland te zien in meer dan 35 theaters. De première van High School Musical is op 25 januari 2009 in Theaters Tilburg. Kaarten zijn verkrijgbaar via TopTicketLine 0900 – 300 5000 (45 cpm), de theaters en www.musicals.nl en de prijzen zijn speciaal voor deze musical wat lager gehouden, zodat je met het hele gezin de musical kunnen bezoeken.

Uiteraard hebben we hieronder ook nog een eerste impressie in foto’s en ook zullen binnenkort diverse filmpjes volgen. Je kunt overigens ook nog steeds kans maken op de castalbums van High School Musical die we deze week weggeven!


Foto’s: Angel Mulder

De foto’s mogen niet zonder toestemming voor publicatie
gebruikt worden (ook niet op Internet!).
Voor meer info mail naar [email protected]

Foto’s voor privé-gebruik kunnen besteld worden via
http://zijshopt.sjootz.nl

Lees ook:Nederlandse Troy en Gabriella bekend!
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:High School Musical deelt rapporten uit
Lees ook:Fotoverslag: Premiere High School Musical
Lees ook:Roman van der Werff en Nathalie van Gent krijgen dochter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Repetitiedag High School Musical (foto’s!)

  1. john

    saaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>