Noortje Herlaar is Mary Poppins


Vanavond was het dan zover: de finale van Op Zoek naar Mary Poppins. Het was al bijna geen verrassing meer, uit onze poll bleek dat Noortje Herlaar veruit de favoriet was voor de rol van Mary Poppins. Maar de vraag is natuurlijk altijd of deze pollstemmers ook de sms-ers waren voor de show en dat bleek zeker wel het geval. Nadat Rosalie de show moest verlaten, bleven de twee favorieten van de kijkers over: Sophie en Noortje…

Alhoewel alle drie de dames werkelijk schitterend gezongen hadden, bleek er toch maar één echte Mary Poppins te zijn: Noortje Herlaar. De 24-jarige Maassluise mag vanaf maart het podium van het Fortis Circustheater gaan vullen, naast onder meer William Spaaij, in de rol van Mary Poppins. En zin heeft Noortje er zeker in! Na afloop zei ze te bruisen van de energie en niet eens een vrije dag wilde, maar meteen aan de slag te willen als Mary Poppins. Wij kijken er alvast naar uit! De speeldata en kaartverkoop vind je op www.musicals.nl

Foto: Angel Mulder

Volg Musicalblog ook op Twitter!

Lees ook:Mary Poppins poster hangt bij het Circustheater
Lees ook:William en Noortje onthullen geveldoekje in Madurodam
Lees ook:William Spaaij en Noortje Herlaar uit elkaar
Lees ook:Musicalsterren op Bevrijdingsfestival
Lees ook:Mary Poppins en Bert bestellen eerste kinderpostzegels 2010

27 Reacties // Reageer

27 thoughts on “Noortje Herlaar is Mary Poppins

  1. carla

    Noortje heeft niet terecht gewonnen,ze heeft gewonnen met het geld dat de gemeente maassluis aan haar heeft uitgegeven,en daarnaast sophie huurt geen cafe af om te winnen,en ja noortje wel,ik ben een grote musicalfan,maar ga niet naar Mary poppins met Noortje,Ze was goed,maar je moet wel een eeerlijke winnaar zijn ,en dat was /is ze niet.
    leve de gemeente Maassluis.Krijgen zeker vrijkaarten voor de premiere……..

      /   Reply  / 
    1. Bas

      ah, wat een gezeik… Iedereen maakt op zijn eigen manier reclame de een groter dan de ander. Dat hoort er bij! Als je een echte musicalfan bent, zoals je zegt, ga je voor de musical en niet voor de winarres. Het gaat toch om het eindproduct van de musical?! Als dat een goede kwaliteit is, valt er gewoon niks te zeuren. Dus asjeblieft geen gezeur over promotie en alles. Geniet van de musical met een waardig hoofdrolspeelster!

        /   Reply  / 
    2. Sluizer

      De gemeente heeft geen cent uitgegeven. De Stichting Promotie Maassluis heeft 500 euro betaald om posters op te hangen in de stad en het theater heeft gratis haar deuren geopend om live televisie te kunnen kijken. Zoals heel Nederland met het WK voetbal doet. Niets meer dan gezond enthousiasme. Stiekum achter de gordijnen Mary Poppins kijken zou pas gek zijn.

        /   Reply  / 
      1. martijn

        Wie is voorzitter van de Stichting Promotie Maasssluis? Juist de burgemeester en die heeft toegegeven voor 500 euro gemeenschapsgeld posters te hebben laten drukken. Alsof ze niet gewonnen zou hebben zonder deze actie. Ik ben het niet eens met Carla maar ook niet met sluizer.

          /   Reply  / 
    3. Paul

      Ik geloof niet dat je begrijpt waar dit om draait.
      Er is een terechte trots op een inwoner van de gemeente. Daar heeft u helemaal niet over te zeggen. Het doet niets af aan de kwaliteiten van Noortje. Zij vraagt er ook niet om. Zij kan gewoon iets heel goed. En als u, om onhandig gemeentefunctionaris van Maassluis (of all places) of om een paar vrienden die toevallig een stamkroeg hebben omgetoverd, niet naar het theater gaat is dat vooral een probleem voor u zelf. Noortje is een multitalent. Zij promoot vooral zichzelf door heel goed te zijn. Zonder Noortje’s eigen kwaliteiten, geen Mary Poppins, geen Maasluis, geen stomme mailtjes.

        /   Reply  / 
      1. heempie

        amen

          /   Reply  / 
    4. carlijn

      iemand heeft toch terecht gewonnen als de meeste mensen vinden dat je moet winnen? wij zijn straks toch ook degenen die er naar moeten gaan kijken. dat zij nou reclame maakt… so what??

        /   Reply  / 
    5. Els

      Ze heeft verdiend gewoonen ik gun het haar van harte.

        /   Reply  / 
    6. heempie

      zeker een gezeik! dit heeft niet Noortje of PTM op touw gezet maar een trotse Maassluizenaar en dat het PTMdat dit hebben gesteund is alleen maal te waarderen! en zonder dit had ze ook wel gewonnen wel heel fijn om te zien dat er zovelen met haar mee geleefd hebben enne…. het gezellige feest wat eerder geld opgebracht heeft [barinkomsten]is belangeloos opgezet. Basta

        /   Reply  / 
    7. heempie

      ww
      at een gezeur, dit was geen initiatief van Noortje of SPM maar van een enthousiaste Maassluisenaar die steun heeft gekregen van de SPM
      en juist Noortje huurt ZELF geen zaal af om haar zelf te promoten, dit werd belangeloos aangeboden.heeft niets gekost eerder geld opgebracht [barinkomsten!!}dus zeur niet , zeur niet, zeur niet om in musicaltermen te blijven.
      ze komt er op eigen kracht ook, maar het is heel hartverwarmend om te zien hoeveel mensen met haar meeleven , wij zijn fan geworden van dit multitalent en gaan in eerder geval naar Scheveningen!!!ze is geweldig

        /   Reply  / 
  2. Bas

    Precies de uitslag waar ik hoopte.
    Noortje is de gene die ik zeker ga bewonderen in Het Circus Theater!! Ik kan er ook niet meer op wachten!

      /   Reply  / 
  3. Danielle

    Ik vind Noortje de terechte winnaar! Hoewel ik de hele avond niet meer wist of ik nu voor Sophie of Noortje moest zijn.. ze hebben beide echt gigantisch veel talent.. en dan ik straks naar FCT mag voor Noortje vind ik helemaal niet erg :)

      /   Reply  / 
  4. martijn

    Terechte winnaar, echter Sophie en Rosalie waren ook goed. Alleen jammer dat in de uitzending – heb ik wellicht gemist – niet is vermeld hoeveel geld er met de SMS-jes en telefoontjes is opgehaald en of er nog wat naar het goede doel gaat. In het kader van giro 555 had men dit wellicht (deels) aan Haiti kunnen geven. Maar ja het geld verdwijnt waarschijnlijk in de portemonnee van de producenten van dit programma.

      /   Reply  / 
  5. Sarah

    Zo, die foto lijkt precies. :O
    Echt de Mary.(L)

      /   Reply  / 
  6. Marie

    Terechte winnaar!

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Finale Op Zoek naar Mary Poppins in foto’s | Musical

  8. Chantal

    Waren er nog meer mensen die problemen hadden met stemmen? Ik heb meerdere keren gesmst maar slechts van enkele kreeg ik een bevestiging dat mijn stem was aangekomen. Nog meer mensen die dit ook hadden?

      /   Reply  / 
  9. Johanneke Drijvers

    Ik zou weleens willen weten hoeveel stemmen het scheelde. Het zou me niet verbazen als Noortje Sophie kwa aantal stemmen heeft verpulverd. Ik vond Sophie echt de minste van de drie. Waarom zegt niemand dat haar stem kracht ontbeert, dat ze achter de tel aan zingt, dat ze ‘een liedje zingt’ in plaats van er helemaal in op te gaan? Dat ze afstandelijk is en je daardoor niet ‘bij haar’ komen kan. Je gaat toch niet kijken naar Sophie als Poppins?! Zelfs Rosalie was stukken beter: pittig, krachtig, levendig, enthousiast. Of zie ik iets niet…Leg uitplz. Johanneke

      /   Reply  / 
    1. Karlijn

      Ja, maar Sophie is dan juist een echte Mary Poppins! Die is ook afstandelijk, je kunt moeilijk bij haar komen… enthousiasme moet er ook niet vanaf stralen. Ze is mysterieus…. en dat maakt haar een goede Mary. Al is Noortje ook een goede keus. (die is wel iets losser)

        /   Reply  / 
  10. Leonie

    Ze waren alledrie erg goed dus ik was zowiezo naar de musical gegaan. De drie dames hadden alledrie hun eigen kwaliteiten. Mijn voorkeur lag bij Noortje omdat ik haar stemgeluid het prettigste vindt. Daarnaast danst ze erg goed en vindt ik dat ze zich erg goed in kan leven!
    Ik vond Rosalie ook erg goed als het op inleving aan komt.
    Sophie was echt het ‘type’ Mary Poppins. Ze is heel veel gegroeid maar toch vind ik persoonlijk haar stem wat te schel, vooral in de hoogte!
    Maar nogmaals: alledrie de dames vond ik erg goed!

      /   Reply  / 
  11. Pingback: ‘Alles Kan’ van Noortje op single uitgebracht | Musical

  12. Annelot

    Noortje IS Mary! Ze is echt geweldig! Stem als een klok en volgens mij echt top met kinderen!

      /   Reply  / 
    1. Ben

      Terechte winares! Ik ga alleen niet naar de musical omdat ik 75 euro voor een kaartje echt too much vind. Echt geld klopperij!

        /   Reply  / 
      1. heempie

        je kunt al voor 29 euro hoor!

          /   Reply  / 
        1. Laura

          Ik wacht wel op de acties (duurt waarschijnlijk wel even), want ik vind 75 euro ook veel te duur. Ja, ik zou natuurlijk voor 29 euro kunnen gaan, maar ik wil de musical wel écht goed kunnen zien, en niet ergens achterin in een hoekje zitten. Ik ben benieuwd of er al sprake is van een stormloop op de kaartjes…

            /   Reply  / 
  13. Musicalfan

    Oef, wat was het verschil klein. Ik vind het eigenlijk sneu dat Sophie moest afvallen. Ik kon tussen Noortje en Sophie niet kiezen, terwijl ik bijvoorbeeld bij Evita wel een duidelijk voorkeur had voor Brigitte.

      /   Reply  / 
  14. Maycke

    75 euro? Het is nog veel erger.
    Op zaterdagavond eerste rang betaal je gewoon 79 = 5 euro weekendtoeslag = 84 euro!!! Tweede en derde rang zijn ook nog hartstikke duur.
    Mensen die zeggen dat je voor 29 euro ook kunt gaan hebben zelf waarschijnlijk nog nooit op zo’n plek gezeten. Da’s pas echt weggegooid geld, ergens wegegstopt in de uiterste hoekjes.
    Maar voor 3 kaartjes ruim 250 euro kwijt zijn vind ik echt te zot voor woorden. Wat een geldklopperij.

      /   Reply  / 
  15. Sam

    Wat een flauwekul dat Noortje niet had kunnen winnen zonder hulp van de gemeente waarin ze woont. Als je goed bent, dan ben je het gewoon. Ik heb ook veel afleveringen gekeken, en op het laatst merkte zowel ik als mijn kind en neefje, dat Noortje toch de beste was. Ook vonden de kids dat ze verreweg het meeste weg had van Mary in de film Mary Poppins.

      /   Reply  / 
  16. Conrad Winkelman

    Ik heb even de reacties hier gelezen.
    Noortje heeft weer gewonnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>