GTST Cast bezoek La Cage Aux Folles (zie foto’s)

Een aantal leden van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden bezocht vanavond de musical La Cage aux Folles in het oude Luxor Theater in Rotterdam om collega Bartho Braat te bewonderen in zijn rol als Edouard Dindon. Bartho is al vanaf het eerste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Jef Alberts in de populaire dagelijkse serie van RTL 4.

Sinds 10 maart is Bartho samen met Mariska van Kolck te zien in La Cage aux Folles als respectievelijk Edouard Dindon en zijn echtgenote Marie Dindon. In de musical ontvouwt zich een humoristisch, maar ook integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. La Cage aux Folles, met Jon van Eerd en Stanley Burleson in de hoofdrollen, beleefde zijn Koninklijke première op zondag 28 november 2010.

La Cage aux Folles is tot 3 april 2011 te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna is de musical te zien in verschillende theaters in Nederland.

Foto’s: Antim/Hans Oostrum Fotografie

Lees ook:Nieuwe namen ‘La Cage aux Folles’ bekend
Lees ook:Anouk vervangt Gerrie in ‘La Cage Aux Folles’
Lees ook:La Cage keert terug naar DeLaMar
Lees ook:Derek de Lint en Liz Snoijink in ‘La Cage aux Folles’
Lees ook:Gerrie van der Klei keert terug in La Cage aux Folles

1 Reacties // Reageer

One thought on “GTST Cast bezoek La Cage Aux Folles (zie foto’s)

  1. monique

    Complimenten dames en heren hoe professioneel jullie omgaan met alle aandacht, voor ieder fan toch weer tijd voor een foto!! Heerlijk Nederlands en van alle sterallures ver verwijderd. Houden zo!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>