Turquoise loper: Veel BN-ers bij première Waanzinnig Gedroomd

Gisteren vond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de waanzinnig feestelijke première plaats van de musical Waanzinnig Gedroomd. Een musical ter ere van het 35-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen.
Onder andere Joop en Janine van den Ende, Mandy Huydts en Laura Vlasblom, Irene van der Laar, Jochem Meyer en Maurice Wijnen zagen we voorbij komen. Daarnaast zagen we ook de kinderen die op dit moment het Kinderen voor Kinderen-koor vormen, choreografe Lucia Marthas en scriptschrijver Roeland Fernhout. Ook Isabelle van der Walle was er natuurlijk bij. Zij is de winnares van de liedjeswedstrijd en schreef het liedje Muziek laat je Dromen.
Bijna allemaal hadden zij hun kinderen of neefjes en nichtjes meegenomen om de familiemusical te bekijken. Extra bijzonder was het bezoek van Flory Anstadt, de oprichtster en bedenkster van Kinderen voor Kinderen!
Bekijk hier de foto’s van de Turquoise Loper!

Foto’s copyright: MusicalBlog

Lees ook:Winnares liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Waanzinnig Gedroomd; nostalgie en waanzinnig leuk!
Lees ook:Kinderen slapen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Finalisten liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Perspresentatie: Waanzinnig Gedroomd is klaar voor de Start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>