The Full Monty veroorzaakte rel in Barneveld


Met een ingezonden brief in de Barneveldse Krant wordt de komst van de musical The Full Monty in het plaatselijke Schaffelaartheater ter discussie gesteld. In deze brief wordt het volgende geopperd; “In deze musical gaan aan het einde zes mannen uit de kleren. Wij vinden dit ontoelaatbaar. Wij vragen ons af of er overleg is met de gemeente Barneveld over de inhoud van de programma’s. Hoe denkt de plaatselijke politiek hierover? Zijn dergelijke uitvoeringen in de toekomst te voorkomen?”

Naar aanleiding van deze ingezonden brief is een discussie op gang gekomen over The Full Monty en soortgelijke voorstellingen, tot op dit moment is daar nog geen definitief standpunt in genomen. Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen accepteren op geen enkele wijze censuur; “We hebben de jaren ‘50 toch al lang achter ons gelaten?” Dit statement wordt gemaakt om te voorkomen dat deze situatie zich in andere steden herhaald. The Full Monty is uiteindelijk gewoon te zien geweest in Barneveld met juichend publiek na afloop van de voorstelling.

The Full Monty is nog tot en met 3 april 2010 in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien. Voor meer informatie en een complete speellijst; www.fullmontymusical.nl

Lees ook:Online kaartverkoop The Full Monty gestart
Lees ook:The Full Monty keert terug met o.a. Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels en Brigitte Nijman
Lees ook:Bettina Berger op het podium met strippers
Lees ook:Slipjes op het podium bij The Full Monty
Lees ook:Dames The Full Monty nu ook uit de kleren?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “The Full Monty veroorzaakte rel in Barneveld

  1. Annelot

    Wat een gezeur zeg! Waar je allemaal al niet moeilijk over kunt doen..

      /   Reply  / 
  2. Suzan

    Loop dan ook meteen voortaan maar met je ogen dicht door het leven, want er is op de gewone billboards volgens mij nog meer bloot te zien, dan in deze musical bij elkaar. Wel weer lekkere publiciteit zo. Die zaal zal flink vol gezeten hebben ;)

      /   Reply  / 
  3. Ida

    Niet alle Barnevelders zijn zo bekrompen, hoor! Graag gewoon lekker doorgaan met leuke programma’s in het Schaffelaartheater. Wij komen wel!!!!

      /   Reply  / 
  4. bart

    ja ik verwacht ook dat de producenten blij zijn dat dit gebeurt, zal goed zijn om de laatste kaarten te verkopen. en de personen die dit gestart zijn zullen wel weer niet begrijpen dat dit soort acties juist het tegenovergestelde veroorzaken.

      /   Reply  / 
  5. Arno

    Deze mensen moeten ze vastbinden op een theaterstoel en naar de show laten kijken.. Deze show heeft veel meer te bieden dan een Stripact!! En van 5 sec naakt ga je toch niet dood ?? Je kiest er zelf voor om naar de musical te gaan niet ?

      /   Reply  / 
  6. harry

    Het ging om welgeteld EEN ingezonden, boze brief.
    De Telegraaf veroorzaakte zelf de rel…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>