Sipke Jan schittert in de Sprookjesboom

Vanmiddag beleefde Sprookjesboom de Musical een bijzondere voorstelling in Theater de Efteling. Het was de allereerste keer dat Sipke Jan Bousema in de rol van houthakker op de planken stond. Na weken van voorbereidingen en repetities kon de presentator vandaag eindelijk aan het Nederlandse publiek laten zien uit welk hout hij gesneden was. Zijn sterke optreden zorgde voor een enthousiaste zaal en een staande ovatie.

De nieuwe houthakker is tevreden over zijn optreden: “Ik was best een beetje zenuwachtig mag je weten. Het is toch spannend hoe het publiek reageert en of alle liedjes goed gaan. Maar de kop is er af en ik kijk uit naar de komende twee weken!”

Lees ook:Première: Pinokkio in het Efteling Theater
Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Lees ook:Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Sipke Jan Bousema wordt houthakker
Lees ook:Afscheid van Freek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sipke Jan schittert in de Sprookjesboom

  1. Siep

    Ik was er bij! Was super!

      /   Reply  / 
  2. Frans

    Ik heb hem ook al gezien! Het was leuk voor mij maar ook vooral voor de kids. Efteling heeft met Sprookjeboom de Musical echt een geweldig theater stuk! In de meivakantie met Sipke natuurlijk extra leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>