Musicaltijden zondag aangepast aan WK

July 07, 2010 - 06141800 date 06 07 2010 Copyright imago Color Sports Football 2010 FIFA World Cup Semi Final Uruguay v Netherlands A Replica of The World Cup Trophy AT Green Point Stage Cape Town PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxUSAxONLY Football men World Cup National team international match Semi-finals Cape Town Cape Town Single Vdig 2010 horizontal Highlight premiumd.

Joop van den Ende Theaterproducties past zondag de aanvangstijd van de avondvoorstellingen van de musicals Mary Poppins en Mamma Mia! aan vanwege de finale van het WK voetbal. Dat heeft directeur Erwin van Lambaart woensdag laten weten. Nederland staat in de finale tegen Duitsland of Spanje.

De voorstellingen in het Circustheater in Scheveningen en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam beginnen al om kwart voor zes ‘s avonds. Op deze manier zijn beide voorstellingen een kwartiertje voor het startsignaal van de finale afgelopen. Dit is de eerste maal in de geschiedenis dat Joop van den Ende Theaterproducties dit doet. “We hebben er 32 jaar op gewacht. Dan willen we wel dat ons publiek en onze medewerkers ervan kunnen genieten.” zegt Van Lambaart.

In de theaters is de wedstrijd na de voorstelling live te volgen op grote TV schermen. Joop van den Ende Theaterproducties trakteert haar bezoekers, cast en medewerkers op oranje soezen en een bittergarnituur. Er zullen extra voorzieningen in het FORTIS Circustheater zijn om de wedstrijd te volgen via grote schermen in de foyers.

Lees ook:Voorstellingen Joop van den Ende Theaterproducties opnieuw vervroegd
Lees ook:Joop van den Ende Theaterproducties juicht mee met Oranje
Lees ook:Erwin van Lambaart houdt radiodagboek bij
Lees ook:Genomineerden ANWB Publieksprijs
Lees ook:Joop van den Ende Theaterproducties start actie voor slachtoffers Filipijnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musicaltijden zondag aangepast aan WK

  1. Pingback: Spanje | Aquarian Publishing

  2. Ap Ruitenbeek

    Zou the Phanom of the Opera weer herhaald kunnen worden?
    Ik ben vorige week vrijdag in Londen geweest en het was totaal uitverkocht en dan bedenken dat ie daar al negen (9) jaar speelt!!!
    Ik denk dat het zeker weer een succes zal worden en lang kan blijven.
    Groeten, Ap Ruitenbeek
    Hilversum

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>