Verkooprecord voor ‘We Will Rock You’

Voor de nieuwe rockmusical We Will Rock You, een show met 25 van de grootste hits van Queen, zijn in een week na de première maar liefst 24.000 kaarten verkocht. We Will Rock You verbreekt hiermee de verkooprecords van het Beatrix Theater in Utrecht.

De rockmusical met onder anderen John Vooijs, Pia Douwes en Marjolein Teepen in de hoofdrollen, beleefde afgelopen vrijdag zijn knallende première in aanwezigheid van QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen. We Will Rock You, met onder andere de wereldhits  ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’ vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

We Will Rock You
is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro en zijn online te bestellen via SEE Tickets.

Lees ook:Kaartverkoop We Will Rock You van start
Lees ook:Danielle Veneman beleeft première als Killer Queen
Lees ook:Adlicious bij ‘We Will Rock You’
Lees ook:Ruud van Overdijk nieuwe Brit in ‘We Will Rock You’
Lees ook:Brian May’s spectaculaire solo tijdens première ‘We Will Rock You’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Verkooprecord voor ‘We Will Rock You’

  1. Anne

    Ik heb de musical gezien en vond hem super. Had ‘m ook al gezien in Engeland waar de cast (1e cast) helemaal geweldig was. Ik vind dat de Hollandse cast het ook super doet, alleen (het spijt me) vind ik Pia niet de aangewezen persoon voor Killer Queen. Haar rol en stem vormen niet de Killer Queen die voor deze rol moet worden neergezet. Beter op zijn plaats zou hier bijv. Karin Bloemen zijn of Marjolein Touw! Als zij (of iemand anders) de rol van Killer Queen gaan vertolken, ga ik zeker nog een keer kijken. Mvg, Anne

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      In januari gaat Antje Monteiro de rol overnemen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen ;)

        /   Reply  / 
  2. Anke

    Ik ben gister geweest, kaartjes gewonnen en had geen idee waar de musical over ging. We zaten op de eerste rij, ondanks de stijve nek die ik er aan over gehouden heb vond ik het echt geweldig!
    Geweldige stemmen stuk voor stuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>