Chaira Borderslee blijft het proberen na fiasco ‘The Voice’!

Chaira Borderslee zou toch erg graag haar carrière een boost willen geven. Nadat ze niet door de eerste ronde kwam van The Voice of Holland en daar, tot grote woede van John de Mol, te vroeg over praatte heeft ze het geprobeerd via The Voice of België. John de Mol stak hier echter een stokje voor. Ze mocht alleen meedoen als ze de boete die ze had gekregen zou betalen. Gisteren werd bekend dat Chaira zich heeft opgegeven voor het nieuwe SBS programma The Winner is…… Maar ook dit is een show van John de Mol. En John de Mol blijft bij zijn standpunt. “Chaira mag met alle plezier meedoen, maar zal eerst haar boet van € 5.000,- moeten betalen die nog openstaat vanwege de te vroege uitlatingen over The Voice.” Chaira is natuurlijk niet blij met alle commotie. Ze geeft aan dat ze niet zomaar €5.000,- kan betalen en ze had gehoopt dit bij elkaar te kunnen winnen via The Winner is…… Nu er weer de publiciteit gezocht wordt, is Chaira klaar met talentenjachten. Ze zal dus een andere manier moeten zoeken om haar carrière weer nieuw leven in te blazen.

Lees ook:John de Mol geeft Chaira Borderslee toch een kans!
Lees ook:Chaira Borderslee niet naar Belgische Voice!
Lees ook:Chaira Borderslee waarschijnlijk beboet door John de Mol!
Lees ook:Chaira Borderslee uit TVOH!
Lees ook:Paul Turner geen winnaar The Voice of Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Chaira Borderslee blijft het proberen na fiasco ‘The Voice’!

  1. Daniel

    Goh, hoe zou het nou komen dat deze dame haar carriere een nieuwe boost moet geven? Misschien iets minder hoog van de toren blazen met haar kapsones en gewoon kritiek nemen zoals het komt. over het paard getild mormel!!

      /   Reply  / 
  2. Bram

    Waarom heeft niemand het over de kwaliteit van haar auditie en alleen maar over die boete.
    Wat was zij onvoorstelbaar slecht. En zeker als ‘professional’.
    Vals, slechte techniek… en dan ook nog eens zo hoog van de toren durven blazen… BAH!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>