Danny de Munk en Henk Poort worden theaterproducenten

Danny & Henk BV, zo heet het nieuwe productiebedrijf van Danny de Munk en Henk Poort. Na het faillissement van producent Mark Vijn wilden Danny en Henk de voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ voort kunnen zetten.

De rechten voor de voorstelling moesten worden gekocht en er moesten nieuwe contracten worden afgesloten maar uiteindelijk is dat allemaal gelukt. De voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ heeft al in 15 theaters gestaan en liep erg goed. De tour kan nu dus worden afgemaakt.
In de voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ delen Danny en Henk op muzikale wijze  hun vriendschap met het publiek. Hits van toen en nu komen voorbij. Door middel van sketches en terugblikken geven ze een inkijkje in hun leven. Het verhaal gaat over verschillende belangrijke gebeurtenissen, zoals de talentenjacht waar ze elkaar in 1980 ontmoetten, Ciske de Rat, de buitenlandse opera’s waarin Henk furore maakte en hun musicaldebuut in Les Misérables.

Lees ook:Danny de Munk viert 30-jarig jubileum in HMH
Lees ook:Henk Poort wil niet in Bananasplit
Lees ook:Johnny Kraaijkamp in musical Een avond met Dorus
Lees ook:Ongeluk understudy Danny de Munk
Lees ook:Nieuwe single van Herman Brood gepresenteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>