Shrek de Musical vanaf oktober 2012 in het RAI Theater

Eindelijk meer nieuws omtrent Shrek de Musical.  Eerder al kondigde Albert Verlinde de komst van de musical aan. Wanneer deze zou gaan lopen en waar, was tot aan vandaag toe een verassing. Shrek de Musical is vanaf medio oktober 2012 exclusief te zien in het RAI Theater in Amsterdam.

Albert Verlinde Entertainment bemachtigde eerder al de Amerikaanse rechten van entertainmentbedrijf Dreamworks. Shrek speelt sinds juni van dit jaar voor uitverkochte zalen in Londen en is op nationale tour door Amerika. Vanaf oktober 2012 is deze internationale succesmusical ook in Nederland te zien; exclusief in het RAI Theater. Het RAI Theater is een van de grootste theaterzalen van Nederland en biedt plaats aan 1750 bezoekers.

Het is de eerste keer dat Albert Verlinde Entertainment een open einde productie produceert die op een locatie blijft staan. “Dit belooft zo’n enorm spektakel te worden dat reizen met deze productie onmogelijk is. We zijn enorm blij met de prachtige samenwerking tussen Albert Verlinde Entertainment en het RAI Theater”. Aldus Albert.

Shrek is van origine een Amerikaanse komische computeranimatiefilm en werd in 2001 uitgebracht. In 2004, 2007 en 2010 volgde nog drie delen. In 2008 ging de musicalversie in première op Broadway en ontving acht Tony Award nominaties. Wie de rol gaat spelen van het groene vriendelijke monster is nog niet bekend.

Lees ook:William Spaaij wordt Shrek!
Lees ook:Marcel Visscher heeft rol in ‘Shrek de Musical’
Lees ook:Kim-Lian wordt Prinses Fiona in ‘Shrek’
Lees ook:Rogier Komproe wordt ezel in ‘Shrek’
Lees ook:Video: de Vlaamse Shrek in premiere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>