Vijf nieuwe namen voor Musical Classics

De voorbereidingen voor het nieuwe musicalgala Musical Classics zijn in volle gang. Vandaag maakt de organisatie bekend dat de cast fors wordt uitgebreid.  Ook Carolina Dijkhuizen, John Vooijs, Martin van der Starre en Brigitte Nijman zullen te zien zijn tijdens deze musicalshow.

Een bijzondere rol is weggelegd voor de populaire Afrikaanse popster Nádine, die tijdens Musical Classics voor de eerste maal als musicaldiva haar opwachting in Nederland zal maken. Nádine is in Afrika een fenomeen en speelde onder meer een indrukwekkende rol in de Afrikaanse versie van Jesus Christ Superstar. Tony Neef verheugt zich zeer op de komst van de Afrikaanse ster. Op internet ontdekte hij haar sterrenstatus in Afrika: “Wat een ontdekking, dit Afrikaanse stemgeluid! Ik ben nu al verliefd op haar zonder dat ik haar heb ontmoet. Het zou een mooi verhaal voor een musical kunnen zijn.”, aldus een enthousiaste Tony. Naast de medewerking van alle supersterren wordt het programma verder vocaal stevig versterkt door een speciaal samengesteld musicalkoor, bestaande uit maar liefst 120 jonge, aanstormende musicaltalenten.

De afgelopen weken is in nauw onderling overleg tussen muzikaal leider Maurice Luttikhuis en de meewerkende artiesten een eerste aanzet gemaakt voor een gevarieerd musicalprogramma. Hiervoor zijn ook de grootste musicalliefhebbers opgeroepen om specifieke voorkeuren kenbaar te maken. Als gevolg hiervan strijden momenteel bijna 3.000 liefhebbers uit zowel Nederland, België als Duitsland mee in een online Musical spel via Facebook. De uitkomst van dit online spel vertaalt zich tijdens het musicalgala in de uitvoering van een zogeheten favorieten top drie. Ook Musicalblog heeft een team gevormd. Je kunt onder andere stemmen op ons team door te stemmen op het nummer ‘Defying Gravity’ uit Wicked via deze link.

Lees ook:Extra avond Musical Classics
Lees ook:Join the Musicalblog team voor Musical Classics! (en ga mee als VIP!)
Lees ook:Musical Classics naar Ahoy
Lees ook:Muziekspektakel ‘Musical Classics in Ahoy’
Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>