Noortje Herlaar niet in de film ‘Het Bombardement’

Zoals we vanmorgen al op Twitter meldden heeft musicalactrice Noortje Herlaar de rol in de film ‘Het Bombardement’ terug gegeven. Noortje zou in de film naast Jan Smit de hoofdrol spelen. Volgende week zal de producent Fu Works nieuwe audities houden voor de hoofdrol.

Noortje Herlaar heeft de rol laten gaan, omdat ze in de tv-serie ‘Moeder, Ik Wil bij de Revue’ gaat spelen. Dit vond zij een grotere uitdaging dan in de film spelen en heeft door de opnames van de serie geen tijd voor de rol in de film. Ook zal Noortje voor de serie ook de musical Saturday Night Fever verlaten. Michelle Splietelhof neemt haar rol over. De film Het Bombardement, dat over een bokser tijdens het bombardement op Rotterdam in 1940 gaat, zou in december in de bioscopen moeten draaien. De opnames zijn nog niet van start gegaan.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Noortje Herlaar overwint onzekerheid
Lees ook:Noortje Herlaar rol in tv-serie
Lees ook:Alternate première: Michelle Splietelhof in Saturday Night Fever
Lees ook:Noortje Herlaar speelt Liesbeth List
Lees ook:Noortje Herlaar wint prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>