Nieuwe familiemusicals van Theater Terra

In het najaar brengt Theater Terra drie nieuwe familiemusicals naar de Nederlandse theaters: Koning van Katoren, Os & Ezel, Niks mis met kerstmis en Koekeloere.

Van oktober 2012 tot en met maart 2013 is Koning van Katoren (8+) te zien, een avontuurlijke musical voor iedereen vanaf 8 jaar, gebaseerd op het bekende boek van Jan Terlouw. Deze musical gaat over de jonge Stach, die Koning van Katoren wil worden, maar daarvoor een reeks onmogelijke opdrachten moet doen. In de voorstelling zijn te zien: Sander de Heer, Soy Kroon, Dennis Willekens, Babbe Groenhagen en Roos van der Waerden.

In de kerstperiode is Os & Ezel, Niks mis met kerstmis (6+) opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. Deze kerstmusical is een klassieker van Theater Terra, geschikt voor het hele gezin.

In de tweede helft van het theaterseizoen, van januari tot en met mei 2013, brengt Theater Terra het bekende SchoolTV programma Koekeloere (4+) naar de Nederlandse theaters. Moffel, Piertje en Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur in het theater. Zoals altijd zijn Moffel en Piertje nieuwsgierig naar de wereld om zich heen, maar zou die nieuwsgierigheid ze ook niet in moeilijkheden kunnen brengen? Met: Dick Feld, Theo Terra, Eric-Jan Lens en Jacqueline Goedmakers.

Koning van Katoren gaat op 14 oktober 2012 in première in de Stadsschouwburg Amsterdam en is daarna tot en met 3 maart 2013 te zien door heel Nederland en in Vlaanderen.
Os & Ezel is uitsluitend te zien van 6 december 2012 tot en met 6 januari 2013 in 17 steden in Nederland en Vlaanderen.
De première van Koekeloere is op 13 januari 2013 in De Meervaart in Amsterdam en is daarna tot en met 26 mei in theaters in Nederland en Vlaanderen te zien.

Vanaf nu zijn er al verschillende theaters waarbij de kaartverkoop voor Koning van Katoren, Os & Ezel en Koekeloere is gestart.

Lees ook:Het Kerstverhaal Kleine Ezel in het theater door Theater Terra
Lees ook:Theater Terra presenteert drie nieuwe familiemusicals
Lees ook:‘Vieze vette verloofde’ in musical Koning van Katoren
Lees ook:Nederlandse familiemusical Dribbel van Theater Terra naar Verenigde Staten en Canada
Lees ook:Best Of Theater Terra in POPconcert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>