Maud Mulder bevallen van dochter

Maud Mulder is vorige week bevallen van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Skylar May gekregen. Het is het eerste kindje van Maud en haar vriend Gelvin Straal.
Maud doet het de komende weken rustig aan, zodat ze in september weer fit op de repetities van haar nieuwe productie kan verschijnen. Vanaf oktober zal de kersverse moeder namelijk te zien zijn als de mooie Doornroosje in Doornroosje De Musical.

Maud speelde eerder in Roodkapje De Musical en De Gelaarsde Kat De Musical. Daarna was ze te zien in de voorstelling Thomas de Stoomlocomotief .

Van Hoorne Producties brengt vanaf oktober 2012 de musical Doornroosje op de planken, de musical is te zien in verschillende theaters in Nederland.
De familievoorstelling vertelt het verhaal van de beeldschone prinses die zich prikt aan een spinnewiel en in slaap valt om pas na 100 jaar wakker gekust te worden door haar droomprins.

Lees ook:Maud Mulder in verwachting
Lees ook:Peter Lusse is de Dikke Controleur
Lees ook:Maud Mulder als Doornroosje
Lees ook:Maud Mulder en Geert Hoes in ‘De Gelaarsde Kat’
Lees ook:Musical Doornroosje in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>