Schoentje zetten bij The Little Mermaid

Van zaterdag 17 november t/m woensdag 5 december kunnen kinderen hun schoen zetten voorafgaand aan hun bezoek aan de musical The Little Mermaid in het Beatrix Theater te Utrecht. Daarnaast kunnen zij ook op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet.
Kinderen kunnen hun schoen voor de voorstelling zette, na afloop kunnen ze kijken of de Sint is langs geweest (vast wel!).
Ook in de kerstperiode wordt er uitgepakt, vanaf 16 november mogen kinderen tot en met 16 jaar gratis mee met een betalende ouder. Hiermee wordt een Disney traditie opgevolgd waarbij kinderen in de winterperiode gratis toegang hebben tot Disneyland Parijs.

The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen.

Tommie Christiaan en Tessa Sunniva van Tol schitteren in de hoofdrollen van Ariel en Prins Erik.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Tommie Christiaan wordt Prins Erik!
Lees ook:Laatste voorstelling ‘The Little Mermaid’ op 6 januari 2013
Lees ook:Frans Mulder gestart met repetities voor The Little Mermaid
Lees ook:Frans Mulder in ‘The Little Mermaid’ en ‘Sister Act’
Lees ook:Volledige cast ‘The Little Mermaid’ bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>